Helloduruko Kızlar merhaba, bebekleriniz sizi ne zaman öpmeye,sarilmaya basladı ? 14aylık kizim yanagimi uzatiyorum eliyle ittiriyor, ama uzaktan opucuk veriyor🤤🤤
Makaron_88 Helloduruko ya bunu bende çok istiyorum hatta bugünde aklımdaydı inanırmısın ama bnimki 9 buçuk aylık daha var sanırım🤔
mina00 Helloduruko yuzume opturmuyorum opucuklu baybay yapmayı oyretdım oyle opuyor bıde son zamanlar uzakta durdugunda qucuqucu dıyorum gelıyor hemen ben sarılıyorum 15 aylık kızım
Helloduruko Makaron_88 arkadasimin bebegi 10 aylik yanagindan isirmaya calisiyo annesini, cok ozeniyorum🤪🤪😍insallah sizinki erken baslar🥰
Helloduruko mina00 ayyy masallah🥰bende boylee sarmas dolas ask yasayalim istiyorum ama bizimki cok temastan hoslanmiyor bence🥲🥲
Helloduruko mrvcr haha annelik iste😍insan hemen olsun istiyor boyle seyler😍daha cok yolumuz var ozaman🥲
mina00 Helloduruko Allah bagıslasın, ya olucakk sadece cok kucukler daha. Sende benım yaptıgım gıbı yap cagır guzel sozlerle sonra alısıp gelıcek. Yuruyormu?
Angel_45 Helloduruko benimki oomuyo opucukte atmiyo 18 aylık ama yaklaşık 3 aydır sarılır hatta hep sarılır derdi meme olduğundan 😄
Helloduruko Angel_45 ayyy bu bebelerin meme aski nolcak yaaaa😂😂 ben artik cikari olmadan sarilsin istiyorum🤪🤪🤪🤪
Helloduruko mina00 evet tam 12 aylikti yurumeye basladiginda😇tavsiyelerinize uyacagim bakalim neler olacak😍
bikerem Helloduruko 14 aylik tam. Tuttugu herseyi öpüyor cam kapi insan hayvan meyve kitap hic farketmiyor. Sarilalim deyince kucagima kosar omzuma bi yatisi var şükürler olsun🤲
Helloduruko bikerem yaa masallah kuzuyaa😍 Bence biraz karakterleriyle alakali yaa 😆benimki cok temas sevmiyor sanirim ,kendi sarilmio biz sarildigimiz zaman bizide ittiriyor🤣🤣🤣
RuzgarGulsah Oğlum 9 aylıktan beri öpüyor tabi öpmek denilirse 😄öp beni derim o da yanağıma ağzını getirir öpmeye çalışır şimdi 11 aylık babasının öptüğünü görsün hemen gelir öper babasından kıskanıyor izin vermiyor öpmesine 😄