Begumaselmom Ebemiz 3 . Ayında Temin ederek rota aşısını vurdurmam gerektiğini söyledi vurduranlar veya bu konu hakkında bilgisi olanlar var mı normalde devlette karşılaması gerekmiyor mu
kahvekolikk Begumaselmom keşke karşılasa rota mikrobu gerçekten çok kötü bir mikrop her sene bir çok bebek bu yüzden hastanede tedavi görüyor ama ne yazık ki karşılamıyor ben 2 dozluk olan rotarix aşısını yaptırdım 368 tl bir ücreti vardı 3-5 ayda yapıldı
ikizlerinannesi2985 Begumaselmom rota, menenjit gibi aşılar özel aşılar ve maalesef devlet karşılamıyor…
Almi21 Begumaselmom devlet karşılamıyor eczaneden kendiniz temin edıyorsunuz rota virusu olmasından iyidir aşıyı olması daha sonra çok çekeceğinize
Haydinn Begumaselmom özel aşı maddi durumunuz varsa tabi ki de yaptırın derim rotarix 2 doz 3 ve 5. Aylarda . Bizde menenjit yaptırmadık valla 4 doz tanesi 450 TL falan aralıktan sonra ilaçlara aşılara da zam gelecektir
Miumiuu Begumaselmom Rotateq yaptırdık bizde yarın son dozu vurulacak hatta 3 doz yapıldı. Bir de yarın bexsero ve nimenrix aşılarımızın 2. Dozları var ağlamak istiyorum resmen binlik olucaz😂 Yazık yani millete verilen kuş gibi para. Sağlık sağlık diye övünüyorlar ama bu kadar önemli aşıları devlet karşılamıyor.
sedaozan Begumaselmom rota aşısı özel aşı maalesef devlet karşılamıyor yaptırılması gerekli diye düşünüyorum ben ama isteğe bağlı yapılıyor
Bebitomm Bugün son dozumuzuda aldık 360₺ ödedik 2022ye bırakmadan halledin kesin çok zam gelecek ayrıca lütfen parasından ötürü yaptırmamayı düşünmeyin yakalanırsa sonuçları kötü olur ölen bebekler oluyormuş 😔
Yasemin38 Begumaselmom evet canım ilk doz 3.ayda 2.dozda 5.ayda yapılıyor. Çok tehlikeli bir hastalık o yüzden yaptırmak gerekiuor imkan varsa tabiki. Malesef devlet karşılamıyor bu gibi özel aşıları
Anne_bali Kizlar biz 3 ay 18 günlük olucaz pazartesi.sanirim rota için geç kaldım başka hangi aylarda yapılabilir acaba.
Winner Devlet karşılamıyor. 3 ve 5 aylarda mutlaka yaptırın. Çok önemli. Bu virüsten hastaneye kaldırılan bebek sayısı cok fazla.