Azraadaa Annebebek20 evet çok normal müdahale etmenizi önermem 🤣 oglum 2 yasinda her üstünü degitirdifimizde illa bi bakar pipisine bazen dokunur vs. Kendini keşfediyor.
Rainyellow Azraadaa kibarca ellese pek müdahale etmiyorum ama bazen tutup çekiyor anlamıyor kızarıyor pipisi 😅
Rainyellow Annebebek20 ilk bebeğim normal bir davranışsa sorun yok olur ya pipisi acıyordur yanıyordur ondan tutuyordur öyle bir durummu acaba diye erkek annelerinden teyit almak istedim ☺️
Azraadaa Rainyellow evet tutup çekme huyu bizimkindede vardi bi zamanlar. Sunnet olduktan sonra azaldı.🤣🤣🤣
NefesMaviDeniz Rainyellow Bizim de öyle 8 aylık ve her altını açtığımız da eli pipide ve kahkaha atıyor :)) müdahale etmiyorum eline oyuncak veriyorum. İlgisini başka yere çektiğimde hemen bırakıyor :)
Rizeli53 Rainyellow eline bi oyuncak verip altını değiştirmeyi dene bakalım olmazsa çocuk doktoruna sorarsın
Rainyellow Rizeli53 oyuncak falan gözü görmüyor zaten her alt açmamız bizim kaos sürekli kaçmaya çalışıyor çıplak gezicekmiş