ballilokmaninannesi @Nur76 bizim ev soğuk oluyor o yüzden gün içinde külotlu çorap üstüne pijama giydiriyorum yada panduf giydiriyorum.gece uyurkende altina pijama üstüne uyku tulumu giydiriyorum
Mom544154 Nur76 ay çok minikmiş bence ne kilotlu çorap ne uyku tulumu olur. Zaten hep yatıyordur ört üstünü güzelce
2maviboncuk Nur76 Kilotlu çorap ortalama havalarda ince olandan çok soğuk olduğunda kalin üstüne pijamasi
Nur76 2maviboncuk sanirim biraz büyük olsa bende oyle yaaprdim aam suan minik 40 günlük kilotlu corap giydirmeye kıyamıyorum sanırım annesi gibi giyince kaşınır yavrum corap bile giyiyorum giydigim gibi hemen kasinmaya basliyorum kuduz gibi😂
Zlm Nur76 bir kere dışarı çıkarken giydirmistim oda şortun altına ben mümkün olduğunca uzak duruyorum bence rahatsız ediyo çocukları iki kat çorap giydirin yada patik ama külotlu çorap giydirmeyin
Nur76 Zlm evet ya bende hic sevmiyorum oyizden bebegimede giydirmek istemiyorum en iyisi pamuklu tayt tarzi alayim alttan onu gyidirip ustune pijama giydirmek
ballilokmaninannesi @Nur76 ay erkek bebeği daha rahatsız edebilir hemde şimdi gördüm daha çok küçükmüş 🥰 en iyisi lastik kısımları sıkmayan iki kat çorap giydirmek olur yada bir çorap bir patik
Nur76 ballilokmaninannesi evt canim oyle yapayım en iyisi kilotlu corabi görunce beni afakanlar basıyor 😂
Han30 Nur76 kilotlu çorap üzerine pijama tekrar çorap. Geceleri giydirmiyorum rahat yatsın diye. Onun dışında evin içinde dışarda giydiriyorum evimiz sıcak yinede giysib😊
Bebek-annesi Nur76 Kan dolasımı için önerilmiyor bide kaşıntı yapar bence. 23-24 derece ise eviniz kesinlikle giydirmeyin bebekler rahat olmayı severler.
Nur76 Bebek-annesi Bebek-annesi evim gauet sicak ben kisa kola oturuyorum benegimde iki kat gigdiriyorum aslinda