Nur76 Bebeklerinize kilotlu çorap giydiriyor musunuz bebegime bi ayakli pijama uzerine corap giydiriyorum normalde ama az once altini actim ayaklar buz kilotlu corap daha sicak tutarmi evimde normal isida ne soguk ne sıcak ideal yani malum ayakalru sicam tutmak lazim gaz olmamasi icin ozellikle
midekoruyucu Nur76 kilotlu çorap üstüne pijama giydiriyorum, bizim burası petek bile yansa çok soğuk oluyor, çoğu zaman üstüne kalın tulum bile giydiriyorum 🤷🏻♀️
Bitikmomi Nur76 sadece dışarı çıkarken külotlu çorap giydiriyorum, evde çorap üzerine panduf yeterli oluyor. Eğer sadece ayakları soğuksa patik panduf vs giydirin sürekli kullanım için çok sağlıklı değil külotlu çorap
Mom544154 Nur76 gece kilotlu çorapla yatırmadığınız sürece sorun olmaz. Kan dolaşımını etkiliyormuş öyle yatıranlar okumuştum
Noname21 Nur76 2 yasjnda her sene bir tane ne olur ne olmaz diyip alıyorum ama asla giydirmedim. Ben çok rahatsız oluyorum giyince . Ona da giydirmem ev sıcaklığını ona göre ayarlıyorum. Dışarı çıkıncaya astronot tulumu giydiriyorum
Nur76 midekoruyucu cok bunaltmak istemiyorum ben ama ayakalari ve elleri soguk sancılanır sizin orasi soguksa tulumda giysirmek mantikli tabi sonra hasta olur ALLAH korusun
Nur76 Bitikmomi dışarı cikmiykrum pek pandufu giysirsem cikarir surekli aslinda corapda kalin baya lastikelride sıkmıyor ozellikle bakdim ama ayakalr ve eller buz sancılanır diye korkuyorum belki kilotlu coral daha igi olur normalde hoc sevmiyorum kendim bile giysem rahatsiz olurum ama bebeklerde gaz sancisina karsi ozellikle kilotlu corap giydirin yaziyor
Nur76 Mom544154 aa bende gece oyle yatirayim diyodum ama rahtsız eder ya ben corap bile gieiyorum normalde ayaklarimi kasindiriyor
midekoruyucu Nur76 valla işte evin durumuna göre bakıp giydirin, bizim alt dükkan, orası da boş. Zaten dışarısı da çok soğuk 🤷🏻♀️ Mecbur lahana gibiyiz, gaz olunca daha kötü oluyor deyip giydiriyorum. Isındıkça üstten azaltıyorum 😂
Nur76 midekoruyucu nerede yaşıyorsunuz canim evet evin alti bos olunca o ev inanilmaz soguk oliyor ozellikle yerler felâket annemlerin evide oyle benim ev ara kat gayet sicak ama nedemln soguk ayakalri elleri bilemedim
midekoruyucu Nur76 vallahi ben de alt dükkan bi an önce satılsın ya da kiraya verilsin istiyorum😂 alttan alttan soğuk vuruyor ama yapıcak bişeyim yok 🤷🏻♀️ Silivrideyim canım sen nerdesin
Nur76 midekoruyucu inslah biran ocne dolar orasi kışın gercekden zor oluyor oyle bende esenyurtta oturuyorum yakin sayiliriz kısmen 😂
Nur76 Deletedmom5284 giysirsemmi bilemedim ya ayakalri soguk olunca sancilanir diye korkuyorum ama giydirmekde istemiyorum bi yandan onun yerine ben kasinirim😂
Nur76 Noname21 Evet ya gerçekten çok rahatsız edici bir şey külotlu çorap O yüzden tereddütte kaldım giydir giydirme mi konusunda ama ayakları da soğuk olunca bilemedim yani
Nuray23 Nur76 sürekli değil ama usudugunu düşündüğümde giydiriyorum. Dışarı ciktigimiz zaman hep giydiririm
Mom544154 Nur76 ay çok minikmiş bence ne kilotlu çorap ne uyku tulumu olur. Zaten hep yatıyordur ört üstünü güzelce