Lulemom Anne888 bana 3.5 ayda bunun gelişimi iyi sırt kasları gelişmiş 5-10 dk oturt dedi doktor. Ama daha erken olduğunh düşünüyorum. Normalde 4. Ayda kısa oturtmalar olurmuş öyle dedi
aylul0 Anne888 doktorumuz 4.ay kontrolünde artık destekli şekilde oturtmaya başlayın alışsın çünkü ek gıda zamanında oturması gerekecek dedi.
Ebruemir Anne888 her bebeğe göre değişir gözlemle bebeğini istekli gibiyse destekli oturabilir. Benim bebeğim 4 aylık arada destekli oturuyor çok mutlu oluyor 🥰 rahatsız olduğu an ağlıyor zaten
PrensesimEla Anne888 bebeğiniz sinyal veriyordur oturabileceğine dair. Sürekli başıyla kalkmaya çalışıyorsa kucağınızda kısa kısa oturTmalara Baslayabilirsiniz. 5. Ayda destekli 6. Ayda desteksiz oturmaya geçebilirsiniz
Anne888 PrensesimEla yani mesela kucakladığımız zaman yüzünü dışarıya veriyoruz etrafı izlerken böyle öne doğru eğiliyor
PrensesimEla Anne888 Gogsunden tutarak dik durmasını destekleyin zamanla iskelet sistemi daha da güçlenecektir
Ebruemir Anne888 bence ara ara oturtun. sürekli yatınca bunalıyor benimkisi kafasını kaldırıyor ona yaklaşınca heyecanlanıyor kaldırıp kucağımda oturunca rahatlıyor 😊
S_x_w Anne888 destekli başlayacaksınız zaten 3.ayda başladı kızım 2 aylık sürekli oturma pozisyonuna gelmeye çalışırdı dr u başlatmıştı
Anne888 S_x_w mesela şimdi sırt üstü yatıyor ya ellerindentutup oturtabilir miyim kollarını çalıştırmak adına
incitanesii Anne888 benim kızım 3 gün sonra4. Ayına gircek son 1 aydır sürekli oturmak istiyor kafasını kaldırıyor artık başlıycam destekli oturtmaya ben. Erken değil tam zamanı