Yasoolin Sznmre bende hamile olduğumu öğrenmeden bi iğreti geldi midem bulanıyordu içince bende grip oldum falan zannediyordum sonra öğrendim ki hamileymişim ve tamamen kestim ama hamileliğim boyunca kokusuna tahammül edemedim eşime de bıraktırdım doğumdan sonra 5 ay geçti mesela ara ara canım çekiyor benimde oda şöyle içen birini görürsem ama hiç paket alıp içmek gibi bi niyetim yok allah korusun aman olmasında gelen zamanları gördükçe şükrediyorum iyi ki bıraktım sigaraya verdiğim parayı cocuga harcıyorum 😂
Sznmre Yasoolin ay Allah banada nasip etsin inşallah 😻ben hiç tiksinmedim aksine bi doğurim şöyle icicem böyle içicem hep hayal kurdum halada kuruyom 😑🤣
Yasoolin Sznmre işte önemli olan kafada bitirmek aslında baksanıza siz hayalini kuruyorsunuz hayatta bırakamazsın 😂
Fulyaalin Sznmre Valla açıkçası hep içtim bazen günde 1 tane bazen 5 tane içtim tabi emzirdiktej sonra içtim ama sütün tadında bir sıkıntı yoktu 11 buçuk ay emdi 16 kilo 13 buçuk aylık sütüm de yaradı bir sıkıntı olmadı doktorun da 5 taneye kadae izin vermisti zaten
Sznmre Fulyaalin benim oğlum daha çok küçük sürekli emmek istiyo 🙈 ama içeceğim günlerin hayalini nasıl kuruyorum anlatamam 😀 kahvemi almışım yakmışım bi winston 🤣
Burcuumuterel Sznmre valla çok zevk verdiği kesin ama bırakın vicdan azabı çekersiniz yazık onun bünyesi ne ki ben öyle düşünerek bir günde bıraktım hemen
Sznmre Burcuumuterel valla bravo 👏🏽 Bende becerdim içmemeyi ama bırakmak istemiyorum emzirme dönemi sonrası keyifle içeceğim günün hayalini kuruyorum resmen 🙊
SimayT Sznmre Bende Hamilelikten önce içiyordum ve bıraktım emzirmeyi bıraktığım ilk gün 3 5 paket içerim gibi geliyor 😝 bırakmayı düşünmüyorum 🤷🏻♀️
Nefess2020 Sznmre 14 ayliğız doğuma 3 ay kala erken doğum riski vardi hastanede falan kaldim 5 gün dr um birakicaksin dedi 3 ay boyunca icmedim. Eşime derdim nolur yanimda iç te bari kokusunu alayım diye 😅 öyle çok canim istiyordu ki resmen aş eriyordum . Doğuma bir hafta kala günde 3 taneyi geçmeden içtim malesef. Hastaneden çiktim direk sigara yaktim halbuki öyle tiryakide değilim günluk içtiğim 6-7 yi geçmez. Emzirdikten sonra içiyordum zaten uyanana kadar 2 saat geciyordu dr da öyle söylemisti emzir sonra iç diye. Şuan çok emmediği için artik rahatim.
Sznmre Nefess2020 aha ben 🤣🤣 eşim bana destek olsun diye bırakmak istedi sakın dedim sakın bırakma o üstüne sinen koku gitmesin 🙊 şaka bi yana kötü bi hastalık vesile olmada hayatımızdan çıkar gider inşallah 💞💞
Nefess2020 Sznmre 😂😂😂inşallah hiç içmemek en iyisi elbette ama insan nefsine bazen yenik düsebiliyor. 🌹🌹
Fulyaalin Sznmre bende beynimi yemektense içtim içinde kıyafetimi değiştirip dişimi fırçaladim ama içtim de uyusun diye hep dört gözle bekliyordum 😂