Annecik03 Mervee1 "zwitsal" islak mendilleri kullaniyorum dogdugundan beri hic sorun yasamadik elhamdulillah 🙏🏻
Beybiberen Mervee1 doğduğunda hastanede ıslak mendil kullandım pişik oldu. Pamuk kullanıyorum şimdi en sağlıklısı o
green Elbette pamuk daha sağlıklı lakin eskidenmiş o şimdi ki ıslak mendiller i bebek tenlerine uygun yapıyorlar diye düşünüyorum. Eskiden mesela tek marka varmış insanlar ulaşamıyorlarmış
Mervee1 green benim için maddi yönü veya çeşit olması değil sağlıklı ve pratik olması çünkü pişiğe de yok acıyor ıslak mendiller ne kadar kaliteli olursa olsun
MayneymisAltintop Doğduğundan beri pamuk kullanıyorum gücümün yettiğincede pamuk kullanacağım. Sadece dışarıdayken ıslak mendil kullanıyorum. Oda Avm ye falan gittiğimizde, annemde falan hep pamuk
Minikurabiye Mervee1 tabiki pamuk 3 ay 13 günlüğüz doğduğundan beri pamuk kullanıyorum zor durumlarda ıslak mendil kullanıyorum dışarıdayken felan ama o zaman içim hiç rahat etmiyor tam temizlenmiyor gibi hissediyorum saf su ve pamukla temizlemek varken bence pamukla temizleyin
Asyadeniz Mervee1 ıslak mendil kafayı yiyecz artık Dikkat etmkten onlernde vicudnn alışması lazm herzamn korumamz mümkün deil oğlum 3 yasndaykn doğum yaptm o kadr kafaya takıyrdum herşeyii mükemmel olsn koltugun üzerine çarsaf sermeden yatrmazdm bi kardeşi oldu şuan oda 5 aylık ikisiyle birlkte anca yetiştm eksik braktgm zamanlar oldu ve vicudu o kadr hasss dirençsizki çok pişmanm keske o kadr dikkat etmesydm kardeşi doğdugndan beri hasta her hafta hastanedeyz zature oldu 1 defa ter üzernde kurudu diye kızıma öyle yapmıyrm mikrop a alışssn
Mervee1 Asyadeniz siz titiz davranmışsınız sadece çocuğun hastalık yaşaması size bağlı değil bence doğumuma iki ay var o yüzden fikir almak istedim
Eldarwenn Mervee1 göbeği düştüğünden beri her kakasında poposunu yıkıyorum. (Yıkamak silmekten daha kolay ☺️) Dışardaysam da temizleme pamuklarını ıslatıyorum. Islatamıcağım bi yerdeysem de sleepynin ıslak mendilini kullanıyorm. Bnden önce bebeği olan bi arkadaşım önermişti bna daha sonrada doktorum aynı şekilde yapmamı söyledi. Doğrusu bu diye biliyorum. 🤷🏻♀️ Ama by konuda herkesin doğrusu farklı.
Mervecik1 Mervee1 9 aylık oldu, 1 kere bile ıslak mendil ile temizlemedim, pamuk ve su ile siliyorum, ıslak mendil asla tercih etmedim, etmicem de ✋🏼
Sevdaboran Mervee1 yaz kış yıkadım sürekli günde 7-8 defa yıkıyorum bi kere tek ıslak mendil kullandım
Sevdaboran gammet pişik kremi kullanmayın bence tabakası kalın olduğu için hava almıyor benden bi tavsiye yinede siz bilirsiniz 🤗
gammet Sevdaboran canım bende kullanmıyordum ama doktoru pişik olmadan korumam gerektıgını soyledı o gundur kullanıyorum cok az surerek
Sevdaboran gammet pişik olduğu zaman hakiki zeytinyağı sür daha iyi kemikleride güçlenir ben hep öle yapıyorum pişik olmasa bile ara sürüyorum zeytinyağını ☺️
Ahanife Mervee1 pamuk ben pamukla siliyorum doğduğunda ıslak mendil kullanıyordum pişik oldu bıraktım 1 aydır pamuk kullanıyorum zaten havalar sıcak yıkıyorum da dışarda ise ıslak mendilleri yıkayıp kullanıyorum 😊
Abdisumeyye gammet evet canım bnde oyle yapıyorum primann ıslak mendili bnm oğlanın altını kırmızı kirmizi yapmıştı dediğin gibi yaptım geçti şimdi
meltemineLduru Mervee1 ıslak mendili tek tek ykyorum kutum var ona koyuyorum . Byere giderkende kutuyu alyorm . Hiç sknti yaşamadım bu şekilde.
Ayb meltemineLduru merhaba yıkayıp tekrar kutuya koyuyorsanız birkaç günde küflenebilir. Bu küfler farkedilmeyecek kadar da olabilir. Kullanacağınız zaman ıslatmakta veya panuğa geçmekte fayda var. Yine pamuk kullanırsanız da önceden değşl kullanacağınız zaman ıslatın. sevgiler