Cananarmt Bebeğim 4.5 aylık bu gece ağlayarak uyandı memede almadı bi yeri ağrır gbi ağladı içli içli sallayınca sustu calpolde verdim ama neden ağlama yaşandı anlamış değilim😢
Uerdem Cananarmt rüya görmüştür, gaz sancısı vardır veya sebepsiz de olabilir bebek sonuçta🙄 calpol gereksiz olmuş
dadaskizi Cananarmt gece teröru olabilir bazı bebeklerde erken basliyor , dua okuyun bol bol ,yatırmadan evvel 4 tane Fatiha okuyun , iyi uykuları olsun kuzunun
YgmrDru Cananarmt daha minicik ya ne olduğunu tam anlamıyla bilmeden calpol gereksiz olmus gerçekten ne kadar gec tanışırsa ilaçla şurupla o kadar iyi kötü bi rüya bile görmüş olabilir yani
Cananarmt Gul-42 Allah kolaylık versin inşallah bizlere bol bol ten teması yapın belki size manevi olarakta ihtiyaçı vardır gaz sancısı olmayabilir ona rahatlatacak şeyler söyleym sevin okşayın ☺️ Huzurla büyüsün bebeklerimiz inşallah
Yarenysra Gul-42 benim kızım da 1 ay 15 günluk 3 gündür mosmor olup ağlıyor , bugün doktor kontrolü vardı 3 aya kadar olucak sabret dedi 🥲
Uerdem Gul-42 anlamadim ne tür hareketlerden bahsettiğinizi ama bu aydaki bebeklerin huzursuzlugunun geneli gaz sebeplidir
Cananarmt dadaskizi teşekkür ederim inşirah okudum. Geceleri uyyyan kızım 14 gündür sık sık uyanıyor emiyo tekrar dalıyo 4. Ay atağı da yaşıyoruz bi yandan uykusuzluk
Gul-42 Uerdem yanı ayagını karnına cekmıo bükmüo kndını az once yıne agladı emzırdım sustu normalde acıkınca elını emer mesela
dadaskizi Cananarmt uykusuz olan bebekler iki kat daha fazla huysuz olur atak vs dişte geliyor olabilir , bu süreçte asiri kulak ağrısı olur geçmiş olsun
Cananarmt dadaskizi bnde kulak ağrısı diye düşündüm şurubu öyle verdim gereksiz diyenler Olmuş bakıyorum da onu siz bilemezsiniz bir bebeği yine en iyi annesi bilir diğer arkadaşlara sevgiler
dadaskizi Cananarmt tabiki şuan rahatlayip uyuduysa ağrısı vardır ,fakat calpol kullanımını ne kendinizde ,nede bebekte alışkanlık edinmeyin varsa rutin bir doktor kontrolü yakın zamanda gidin
Gul-42 Cananarmt bnımkındede kulak agrısı oluyor kulak damlası vermıştı doktor oda suresı bır aymış çöpe attım kullanamadım kulagına dokununca aglıyor doktordan gormuştum nasıl yaptıgını
GlgnOlgun Cananarmt bu ayda uyku gerilemesi olabiliyor benim kızım 4 ay 9 günlük bi 5-6 gün önce sık olmaya başlamıştı şükür aştık. Hemen kaldırma tekrar uykuya geçmesini sağla hemen ayağımda sallıyodum tekrR uyuyordu
Gul-42 Yarenysra vlla cok uzuluorum ya aglıo gozunden yas gelıo karnı tok altı temız gazı yok öylece aglıyor
Cananarmt dadaskizi yok bnde sürekli verme taraftarı değilim 10 gün sonra rutin kontrolümüz var büyük ihtimalle dr aynı sebepleri söyleyecek atak diş hepsi üst üste geldi
Yarenysra Cananarmt düzelsin istiyorum uykusuzluk değil derdim öyle ağlayınca panik oluyorum , bazen onunla ağlıyorum artık 👼🥲
Yarenysra Gul-42 doktorum masaj yap dedi , sarıl dedi , ki ben 40 çıkana kadar kucağım da uyuttum kokuma alışsın diye ,
Cananarmt Gul-42 doyduğundan eminsiniz demi annesi. Bn mamada veriyorum 1 15 20 günlükken dedğğğnşz gbi ağlardı şekeri düşmüş acile gittikte tam doymayıncada ağlarlar