Bebegimm1 Busraaa333 o yuzden de yazdim aslinda aptamil de paya pahalli hem zeka geriligi yapiyor hemde fiyati önde gidiyor 😁 esimin kuzeni aptamille buyutmustu cocugunu cocuk maşallah bilmedigi yok 🤭 eger fiyati zorlarsa bebelac gold tavsiye ederim ben 4 ay hipp kullandm fiyatindan dolayi bebelac gold a gectim gelisimi falan önde gidiyor durumunuz iyiyse hıpp combiotic alin derim 🌸
Busraaa333 Bebegimm1 aaa aptamille büyüdü ve çok Zeki dediniz dimi :))) mutlu oldum şimdi demle ki zeka geriliği falan yapmıyor :) hipp alayım ya bi arkadaş kabız yapıyor demiş burada hipp için gaz yapmaz
Busraaa333 Kukreyemeyenaslan1 anladım cnm sma için bir arkadaşım da yenimdogum yapan tavsiye etti kesinlikle al diye memnun kalmış
Irmakprensesinannesi Busraaa333 hipp tadı tuzsuz süt ama sma eski bir marka ve bebekler gnlde severek içiyor bnm kızım 800 gr 10 günde bitiriyor
Busraaa333 Irmakprensesinannesi anladım cnm aventinki var kaşık biberon yok. Hep şırıngayla verdik su güne kadar ama işe başlayınca kimse şırıngayla uğraşmak istemez ☹️
Irmakprensesinannesi Busraaa333 tabiki istemez kaşık biberon al gayet kullanışlı ben 1.5 ay kullandım hatta bnde var verebilirimde
Busraaa333 BabyAsiia insallah cnm ama çok güzelmiş bayıldım😀😀 eds demek ki bu . Bi de kaşık biberona bakayım. Hep şırıngayla veriyorduk biz
Busraaa333 Ilayda123 yok bugüne kadar bir sıkıntı yaşamamıştım ama zeka geriliği diye duyunca çok üzüldüm. Acaba Aslı var mı tabi o da ayrı bir konu
Ilayda123 Busraaa333 o kadar Aptamil kullanan var sonuçta mamaya bağlamak yanlış bence bir şeyleri Her şey allahtan önlemi senden tabi. Bir mama neden zekayı etkilesin ki piyasa da en çok satılan şey biri ortaya atmış bu yüzden inanmıyorum ama bi itici geliyor duyduktan sonra alasım gelmiyor hippe alıştırmak istiyorum
Bebegimm1 Busraaa333 Her bebek ayni degildir tabi benm bebegim gunde 2 kez tuvaletini yapiyor denemek lazim insan bir zman sonra mamaya da yetişemiyor 🤦🏻♀️umarim bebeginiz sever 🥰
Mlksd Busraaa333 hipp bizde ishal yaptı oyüzden bıraktık aptamil tadını çok sevdi ancak gazdan çok kıvrandı malesef golden goat keçi sütlü kullanıyoruz içerik olarak en temizi içeriklerne bir bakın palm yagı falan yok diğerlerinde var
Busraaa333 Ilayda123 dimi bence de . Çünkü eğer böyle bir durum olsa piyasadan toplanırdı herhalde yaaa
Alptugunannesi07 Busraaa333 Arkadaşlarınız ne biliyormuş. Bebeğinizin bünyesi neyi kabul ederse siz onu veriyorsunuz. Ben sma veriyordum baktım çok gaz sorunu yaşadık bebelac verdim 3 gün onu kullandım bebeğim kabız oldu. Hipp ve aptamil de kullandık. 2 side iyi geldi. Aptamile devam ettik. Hala da aptamil kullanıyoruz. Gayet de zeki eşek sıpası.
Busraaa333 Alptugunannesi07 masallah ☺️☺️🧿 bende n bilim öyle duyunca üzüldüm ama doğru bir kaynağı olsa piyasada kalmazdı
Busraaa333 Bebegimm1 bi deneyeyim ben sonuçta aynı fiyatlar herkes daha iyi demiş aptamildeb hippi için .)
Diva Busraaa333 1 aylık bebeğim var hastanede sma vermişlerdi 2 3 doktora sordum sma önerdi şuandada süt artı mama şeklinde ilerliyoruz bir zararını görmedim kilo alımı gayet yerinde
Azram34 Kesinlikle humana öneriyorum bebeğim sma ve hip içti onları sevmedi humanayı çok sevdi normalde 60 cc zor içerdi şimdi 180 versem yok demez ve sürekli bezi doluyor iyi besleniyor demekki anne sütüne en yakında bu zaten
Ayssss1 Busraaa333 hipp sma göre daha iyi olduğunu söyledi doktorum en iyilerini temiz olarak evolvia hipp sma ve bebelac var bebelac da gaz kabızlık problemimiz olmadığı için ben bebelac kullanıyorum