Tupbebegimm1 Fbusrakk valla ben verdim ama asla bir ise yaramadı. Pit pit atıyor ağzından asla emzik veriyim uyusun olmadi
ZMzehra Tupbebegimm1 canım aynısını bende yaşıyordum ya yenidoğan bebek hiç mi uyumaz diyordum arkadaşlarımın bebeği uyuyor benimki neden uyumuyor diyordum geceleri saat 4.30 larda 5 lerde uyuyordu 8 de kalıyordu zar zor 10 akadar uyutuyordum gündüz desen hiç uyku yok toplasan 1 saat gündüz uyuyordu ve onda da sadece kucağımda. Bir de uyanıkken yatmıyor ağlayıp duruyordu ve kucağımda olmak istiyordu okadar yoruluyordumki şuan 2 ay 10 günlük bebeğim ve yavaş yavaş düzene girmeye başladı. Dışarı çıkardığımda arabasında uyuyor eğer gündüz çok uyumuşsa geceleri 2 buçuklarda uyuyor ama hiç uyanmadan sabah saat 8 e kadar uyur sonra acıktığı için uyanıyor doyuruyorum bezini değiştiriyorum tekrar uyuyor 11 buçuğa kadar. Evde gündüz olduğumda toplasan 2 saat anca uyuyor ama gece 12 de uyuyor hemen önemli değil yeterki gece uyusun erkenden diyorum artık. İnşallahhh senin bebeğin de düzene gircek canım
ZMzehra Tupbebegimm1 inan gelecek canım bak mesela bugün oğlum saat 4 buçukta uyudu 6 buçukta uyandı ve az önce yatırdığım yerde kendiliğinden uyudu😂 ben çok zorlandım bir de benim bebeğim çok huysuzdu hep ağlıyodu gaz sıkıntısı da yoktu ama sebepsiz yere ağlıyordu kucağıma alıyordum susuyordu ama çok şükür düzeliyor senin bebiş de düzelicek hiç merak etme
Tupbebegimm1 ZMzehra 3 gündür gözleri açık uyuyor nerdeyse salıncakta uyuyor yatağına yatırmadım diyebilirim günlerdir, beyni yandı çocuğun 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Gücüm kalmıyor sürekli ağlamak istiyorum. Emzikte bir ise yaramadı, hiç takmıyor emziği
ZMzehra Tupbebegimm1 aguline diye bitkisel bir şurup var canım arkadaşlarım bebekleri için kullanıyorlardı çok iyi geliyomuş bana da önermişlerdi onu da kullandım bir süre iyi geldi doktoruma da sormuştum onaylamıştı. Eczanede satılmakta al derim ben
ZMzehra Tupbebegimm1 çok rahatlatıyor içerisinde yağlar olduğu için. Gazına ve tuvaletini yapmasına da yardımcı oluyor
Muhammedd23 Tupbebegimm1 sütünüz az geliyorsa doymuyordur. Oyüzden uzun kalıyordur benimkide öyleydi kiloda vermişti doktor mama ver dedi 😞
Tazeannecik Tupbebegimm1 gazdan oluyor ne yazıkki neler çektim Bi ben bi Allah bilir. Gaz masajı ilaçları hafifletmek için hepsini denedim. Azala Azala 7.ayda bitti şükür