Kizlar benim sizlere sormak istediğim birşey var. Benim kızım 16 aylık 9 gün sonra 17 aylık olacak inşallah 🤲 Sorum şu kizlar kızım bana Anne demiyor zatenn ayyee diyebiliyordu fakat bana kanka demeye başladı örneğin birşey isteyecek yanıma gelip kankaa diyor 🤧 Bende ona sürekli Anne diyeceksin kızım ben senin annenin diyorum ama ısrarla kanka diyor. Benim takildigim nokta şu arkadaşımın oğlu da annesiyle ismiyle hitap ederdi kızın da hoşuna giderdi şuan oğlu 5 yaşında hala anne demez Emel der. Ayrıca gittiğim kuaförün bir oğlu var karı koca isletiyorlar çocuk babasına Nuri diyordu onunda hep hoşuna gidiyordu şuan çocuk lise çağında hala baba demez Nuri diye hitap eder bunlarada sahit olduğum için kızıminda bana hep kanka diye hitap etmesinden korkuyorum 🤷 Bu arada kanka kelimesini de kızıma annem öğretti beni kızdırmak için kanka kanka de kızım diyordu anneme sürekli tepkimi gösterdim ama gülüp geçiyordu 🙄 Bugün de kızım bana birkaç defa kanka dedi annem yanımdaydı hoşuna gitti güldü sürekli ben çok sinirlendim fazlasıyla tepkimi verdim umarım o da anlamıştır artık hislerimi. Kızımın suanlik kelime haznesi teyze, baba, dede, kanka , ablamin adi Derya deyaa diyor ve kız kardeşimin adı Özlem öcem diyor. Bu durumda napmak gerekiyor acaba bana her kanka dediğinde tepki mi gostersem yoksa sessiz kalıp unutmasinimi beklesem çünkü ben anne de kızım dedikce kanka diyor 🥺