prensannesi1111 erkek cocuklar gec konusur diye inanis var ama vaktinse konusan orneklerde var bilemiyorum. Bizde oyle iki cimle kurmuyoruz anne ara da baba arada. Genelde gitti geldi ha pişı (uyumak) hayvan sesleri cikariyoz mama meme süt bunlar gibi belli basli bi kac tane dahadir.. ama iki cumle bir ara hic getirmiyor bi kez anne gak dedi ( anne kalk ) cok sasirdim o vakit te. Elimdeydi biseyle ugrasyodum ilgimi cekemedi diye soyledi heralde acaba herseylerine kosturdugumuz icinmi gecikiyor siye dusunuyorum artik her dedigini yapmiyorum cabalasin anlamadm duiyorum hangisi anlamadim diyorum cok sinirleniyo tabi orasi ayri ama biraz yorulsun konusmasi gerektigini bilsin. Onceden bumu al diyodum simdi vee veeer diyor cok sinirleniyor dedigim gibi ama cekicez ikimizde bunu yapcak bise yok yoksa karsimda her isini bana gorduren bi cocuk oluveriyor. Sizinkide boyleyse bi deneyin derim. Birde bazen coxuklar duraksama donemine giriyormus onceden soyledigi seyleri soylememe gibi daha fazla kelime ogrenirlermis vs birden acilirlar ins 😊