Keremisali Ezgialp benim annemde oldu aynısı covitten sonra yemekleri sogansız sarımsaksız yapıyor sucuk falan yiyemiyor🤷🏻♀️
Ezgialp Keremisali sucuk ağzıma koyamıyorum öyle bir kokuyor ki allahım bi an evvel şifa versin hepimize🌸🤦🏻♀️
Ezgialp tuba27 illa bir hasar bırakıyor işte bi an önce şifa diliyorum, bir de alakasız ama antepli misiniz😂
tuba27 Ezgialp ay valla Allah bilir ne hasarlar bıraktı da haberimiz yok😩🤦🏻♀️yok hayır değilim 27 başka bişey🤪
seydaac Ezgialp doğrudur olabilir covid de saçma sapan bir sürü etki bırakıyor. Ben de geçirdim ağustos ta. Koku tat kaybı yaşamadım, baş ağrısı bıraktı. Kalp rahatsızlığım var kalp damarında genişleme başladı covid sonrası.
1-Prensesannesi Ezgialp dediğinizin aynısını yaşıyorum ama banada kimse inanmıyor özellikle yumurta et soğan sarımsak kızartma hepsinde aynı koku ölcem midem kalkıyor
2oglananasi Ezgialp bende uzuz sure sogan kokusu aldim her seyden kendim bile oyle kokuyordum once acaba kiyafetler mi dedim snr sogan mi curudu evde dedim 4 5 ay cektim snr geçti