Soe Merhaba anneler, oğlum 5,5 aylık prima premium care kullanıyorduk memnunduk ama malum çok pahalı aktif bebek denedik o da pişik yaptı ve çok plastik gibi geldi bize. Sizin kullanıp memnun kaldığınız bezler nelerdir?
alimmiseni Soe sleepy bio natural kullandınız mı? Ya da sadece natural, ikisini de kullanıyorum pişik yapmadı doğduğundan beri
BabyAsiia Soe Denediğim bütün bezler pisik yaptı. Arko krem sürüyorum her bez değişiminde. Asla pisik oluşmuyor
Bersahefem Soe prima pampers kullanıyoruz en başından beri bebeğim dört aylık memnunuz.prima care ye göre daha mı uygun tam fiyatlarını bilmyrm prima çeşitlerinin
Soe alimmiseni yok sadece premium care ve aktif bebek denedik. Sleepy alıyım madem bir paket denerim pişik yapmazsa alırım. Teşekkürler
Bersahefem Soe ben oğluma en başından beri prima pampers kullanıyorm hiç pişik olmadı ama her altını değiştirmem de pişik önleyici kullandım
Oglumunannesiyim__ Soe bende premium care den sleepy bio natural e geçtim normal natural pişik yaptı bio natural den memnunum 😊
daisymomm Soe baby me, baby turco. Yaşadığım ülkede onları bulamayınca huggies ve molfix denedim. Pişik yapmadı. Birde bezden ziyade temizleme şeklini değiştirin su ve pamuk kullanın havalandıran. Pişik oluşumunu engeller hava alması bebeği de rahatlatır.
Danerys daisymomm huggies buraya ithal geliyor. Malum dolar uçtu gitti. Ablam da eskiden onu kullanırdı dolar 1,5ken falan 😂
Sedakcby Soe 7ay prima kullandım çok memnunduk. Fiyat artışından dolayı sleepye geçtim baya memnunum 2 aydır da onu kullanıyorum sleepy natural
theAna Soe deneme paketi alın ama her bebekte bir olmuyor. Biz hiç pişik yaşamadık ama başkalarında görüyorum pişik yaptı diye.. Bu arada sleppy natural önermem lastik izi yapıyordu o.
Sedakcby Soe valla bende buraya sormuştum öneri üzerine geçtim 😄 herkes sleepy demişti burdan. Ben direkt natural kullanıyorum bip natural den şikayet duydum biraz ilk natural le başlıyım dedim memnunda kaldım
Soe theAna prima da iz yapıyordu maalesef Ona alıştık da pişik fena. İkisini de denemeyi düşünüyorum küçük paket alıp