Ekim19 Bugram_5 resimli magnet.com du sanırım ordan Cikarttim baya uyguna hatta mini posterde yaptirdim 6-7 resimli 8 tlye
dinle_beni_bi Sosyopix ten çıkaranlar nasıl yaptınız. Instagram dan mi gönderdiniz yoksa uygulaması mi var
dinle_beni_bi susunbebekuyuyo ne kadara yaptırdınız acaba. Birde normal fotoğraf kalitesinde mi. Kağıda mi basılıyor
susunbebekuyuyo dinle_beni_bi uygulamadan çıkarttırdım çok güzel fotoğraf üstü pleksi 9 fotoğraf şuan 49 tl bugün bakmıştım
Birannebirfurki Bugram_5 ben hepsini hafıza kartımda biriktiriyodum birden bozuldu 1 2 hafta sonra oğlum telefonu yere düşürünce kendine geldi ama o süre içinde çok üzüldüm
Duyulurum Birannebirfurki Google fotoğraflar uygulamasını yükleyin oraya yedeklensin her şey. Telefon değişince bozulunca hatta fotoğrafları telefondan silince bile oradan silmedikce her şey kalıyor
Bugram_5 Birannebirfurki ayyy aklım çıkıyor zaten bende Google fotoğraflara attım hepsini ama silemiyorum ya kıyamıyorum silmeye dedim çıkarttırayım da garanti olsun öyle eşime vericem telefonu o silecek 🤭
Bugram_5 Yusufagahinannesi ayy valla insan tedirgin oluyor ilk çıkartacaken allahtan buraya yazmışım ☺️
Duyulurum Bugram_5 ben de resimli magnet sitesinden çıkardım oğlum bir yaşındayken. Memnun kaldım. Baskı kalitesi güzel. Kağıt kalitesi daha iyi olabilirdi ama fiyatına göre gayet uygunlar. Bu arada baya hızlı gelmişti benim fotoğraflar