Bugram_5 Kızlar ya çıkarttıran varmı buralara sordum 1.5 , 2 TL diyorlar tanesine 15 aylık bebeğim doğduğundan beri çıkartmadık hiç bende internete gördüm de acaba iyi olumu ki çıkartıran varmı 🤗
HazanYeli25 Bugram_5 çok çok uygun ben geçenlerde 108 tane 50 TL ye cikarttirdim kalitesinde gayet iyi boyut boyut var sitenin adı resimli magnet.com
Sarikuzumalp Bugram_5 büyük ebatların adeti pahalı oluyor ben kredi kartı boyutunda çıkarttırdım ve albüm yaptım göze hiç küçük gelmiyor ve fotoğraflar çok net. 500 tanesini 30 tl ye çıkartırmıştım şimdi en fazla 50 dir. Kedi7.com ☺️
Bugram_5 Pinar_kb Aynn orayı da görmüştüm hiç öyle çıkarttırmadım ya kararsız kaldım teşekkürler canım ☺️
Bugram_5 Sarikuzumalp Boyutu kaçtı canım 🤗bende fotomagnette gördüm 200 tanesi 88 TL’ye 9/13 boyutu da bilemedim ya 🤭
Bugram_5 Sarikuzumalp tam canım bende bakayım ya hani gözle görülmeyince de acaba çokmu küçük olur felan diye kararsız kalmıştım ☺️
susunbebekuyuyo Bugram_5 sosyopixten magnet olarak yaptırıyorum ben buzdolabına asıyorum çok güzel duruyor
Bugram_5 susunbebekuyuyo Aynn magnet tarzını da görmüştüm olmadı bi kaçtane de öğle çıkartırırım teşekkürler canım ☺️
dinle_beni_bi susunbebekuyuyo ne kadara yaptırdınız acaba. Birde normal fotoğraf kalitesinde mi. Kağıda mi basılıyor
Birannebirfurki Bugram_5 sosyopixten 200tl hediye çeki kazanmıştım bende tüm resimleri ordan çıkarttırdım
Bugram_5 Birannebirfurki oh iyi denk gelmiş canım bende bi çıkartısam rahatlıcam ya telefondan silmeye kıyamıyorum da başka yere atsamda çıkartırmadan silmeyim diyorum ☺️Teşekkürler canım
Sarikuzumalp Bugram_5 yok yok hiç küçük değil albüme koydum ben tıpkı büyük fotoğraflar gibi geliyor gözü dolduruyor yani çok net ☺️
Birannebirfurki Bugram_5 ben hepsini hafıza kartımda biriktiriyodum birden bozuldu 1 2 hafta sonra oğlum telefonu yere düşürünce kendine geldi ama o süre içinde çok üzüldüm
Sedakcby Bugram_5 bak bak canım istediğin şekilde secebiliyosun bide. Ben kare kart şeklinde çıkarttım bazılarını renkli renkli buz dolabına yapıştırdım renkli bant falan gönderiyorlar bide çok hoş duruyo
Medusafer Bugram_5 eğer fujifilm kağıda isterseniz ben hizlifotobaski sitesinden çıkartabilirsiniz ben çok memnun kaldım ama kuse kağıdı da idare eder derseniz resimlimagnet sitesi de olabilir