Noname21 Smyy61 biz üzüm bir tel konuşması yaptık. Gunde birnogun resmi istiyorum demişti. Atmayınca ısrar etmiyor demekki. Ama bir diyet listesi yapmıştı o duruyor.
Smyy61 Noname21 yok canım ben hiç atmıyorum bebeğim var benm ayak üstü bile yediğim oluyor o an ona fırsatım olmuyor sadece düzenli olarak her hafta tartılmanızı istiyor resm istyor tartnın
Kalimbanne Oglummmmb Benim diyetisyenime ben çok memnunum 200 TL aylık 150 idi zam geldi ☺️ adı diyetseninle Instagram sayfası Hatice Kübra duman şiddetle tavsiye ederim 🥰 9 kilo verdim 2 ayda hatta ilk 7 kilosu ilk ay gitti
Noname21 Smyy61 senin adıma sevindim. Bende öyleyim zırt pırt yemek yiyemiyorum ara ogun falan yazdı gerxi. Ben iki öğün yiyorum. Aralıklı oruç yapmıştım birnsure gene ona başlayacağım ama 1 ay sonra
Emine-24 Smyy61 canım peki olur olmadık yiyecekler söylüyormu ne bileyim he gün tavuk balık köfte ananas falan ben çok etcil bir insan değilim sebzeyi daha çok severim
Smyy61 Emine-24 listeye köfte tavuk balıkda ekliyor ama sebze de ekliyor hangisni yemek istersen kendisi zaten soruyor yemedğinz bişey varmı diye söylersenz ona göre liste hazırlıyor
E20-20 Oglummmmb merhabalar süreç nasıl geçiyor acaba bende başlamayı düşünüyorum da memnun kaldınız mı
Oglummmmb E20-20 her hafta 1 kilo verdım 63 kiloydum zaten senın kılon daha fazlaysa sen daha hızlı verırsın. Hyr canım çok aç kalmadım gayet güzel