Oglummmmb Kızlar onlıne diyete başlamak istiyorum Uygun fiyata güzel bildiğiniz bir yer varmı ? Memnun kaldınızmı
Kalimbanne Oglummmmb Benim diyetisyenime ben çok memnunum 200 TL aylık 150 idi zam geldi ☺️ adı diyetseninle Instagram sayfası Hatice Kübra duman şiddetle tavsiye ederim 🥰 9 kilo verdim 2 ayda hatta ilk 7 kilosu ilk ay gitti
Smyy61 Halime can şakacıyla birlkte yolumuzu bitrmek üzereyiz aylık 80 lira online diyet 3.5 ayda 16 kilo verdim
Emine-24 Smyy61 canım peki olur olmadık yiyecekler söylüyormu ne bileyim he gün tavuk balık köfte ananas falan ben çok etcil bir insan değilim sebzeyi daha çok severim
Smyy61 İlk zamnlar tabi bi alısma süreci oluyor açılan bogaz birden kapannca zor gbi geliyor ama kilo vermeye baslaynca inan hiç yemek yiyesin bile gelmiyor whatsp grubumz var oraya alır seni eger baslarsan ordanda iletsm içnde oluruz 😊
Noname21 Smyy61 zaten sen onermistin 😀 morelimi bozan bir sey olmuştu diyet psikolojisi e giremedim. Birde öğün resmi atmak gerekiyormuş. Ben düzenli yemek yiyemiyorum o yuzden. Ama kendime termal tayt aldim😀
Smyy61 Noname21 yoo ben hiç atmıyorum öğün falan basladm baslayalı öyle bişeye gerek yok çnki bebekle ona mı vakit ayırcam 3.5 ay oldu hiç atmadm ben
Noname21 Smyy61 biz üzüm bir tel konuşması yaptık. Gunde birnogun resmi istiyorum demişti. Atmayınca ısrar etmiyor demekki. Ama bir diyet listesi yapmıştı o duruyor.