Merve1989 Cok canı yanıp düşünce özellikle kafa darbesi alınca ağlıyo ve anlık bayılıyor bes saniye sonra ağlamaya devam edip uykusu geliyor halsizleşiyor yaşayan varmı neden olur
Ikizannesi5 Merve1989 doktora danışmanının kesinlikle 3 oglum var 3 ünde de yaşamadım çevremde duymadım kuzum umarım önemli bir şey çıkmaz
Minikturtageldi Merve1989 yargılamak istemiyorum ama çocuğunuz bayılıyormuş ve ilk kez böyle bir şey duydum kesinlikle doktora götürün normal değildir
Splash-Splash-Love Merve1989 Umarım buraya sormadan önce doktora götürmüşsünüzdür. Kimsenin yaşayacağı bir durum olduğunu sanmıyorum vardır belki ama sormak yerine uzmanlar ile görüşün.
Bebegimm1 Merve1989 doktora goturun erkenden kafa darbesinde bile Kusma gozlerde kayma bayginlik hali olursa doktorlar hemen hastaneye gelin diyor sizde hemen doktora gosterin ihmale gelmz ben çoktan gitmistim en ufak belirtide lutfen ihmal etmeyin
sedanur4004 Merve1989 kafa darbesi alınca bayiliyormu ?? Bebeğiniz nasıl kafa darbesi alıyor onu anlayamadım. Eğer düştüyse başını vurdu ve bayildiysa hemen acile götürün
Katy sedanur4004 bikere olmadıgı aşikar. Fazlaca olmuş bişey bu durum bunu gosterıyor. Ayrıca her cocuk kafasını vurur illaki evet ama korkar otomatikmen kendini geri çeker uzak dururki başına geleni unutmaz. Benım aklıma daha baska seyler geliyor
Katy Merve1989 bi cocuk ne kadar düşebilir ne kadar kafasını vurabilirde canı o kadar acıyıpta bayılabıılır. Aklıma baska seyler geliyor
Goktug34 Merve1989 Masalah size doktora gitmek yerine buraya mi yaziyosnz bu ne soğuk kanlilikkk ?????
Ayseksii Merve1989 yani biz buraya herşeyi yazıyor ama bu kadarına da ancak doktorlar bilir herhalde. Siz bi doktora götürmelisiniz acil
Caglarass Katy Kendini geri çekmeyen çocuklarda var. Oğlum sürekli aynı yerde olan masaya kafasını vurur mesela. Düştüğü yerlere tekrar tekrar çıkar, düşündüğünüz gibi şiddet gösterse aman der geçer. Burada post açacağını zannetmiyorum
12338 Merve1989 çok canı yanıp düşünce derken?kafa darbesi derken çocuğunuz şuan ne durumda neler oluyor siddetmi gösteriyorsunuz
Nilara007Bond Merve1989 anlattiklariniz kafa travmasini gosteriyo bayilma ve yykuya meyil. Ne yasiyor bu cocuk o evde?
theAna Caglarass ben de böyle düşündüm yani yapsa böyle post açmaz herhalde.. komşumuzun oğlu vardı kafasını her yere vururdu.
Katy Caglarass walla artık saglıklı dusunemıyorum son zamanlarda cıkan haberlerden sonra Herkes herseyı yapmay cok musait. İyi dusunemıyorum artık 😐