Kaderci
18 günlüğüz ilk başlarda böyle bişey yoktu son 4-5 gündür değişkenlik olmaya başladı. Altına yaptığında hissediyorum ve anlıyorum bi huysuzlanıyor kıçında bekletmek dahi istemıyor. Sürekli altına yapıyor. Günde 15 kez altını değiştirdiğimi biliyorum. Şuan biraz düşüşe geçti. Çok sıl emziyorum ortalama 1 saatte bi yda 1.5 saate bi. Memede uyumaya başladı, kafayı çektiğimde uyanıyor uyumuyor ne yapcam bilmiyorum. Gece 11 ile gece 3 arası uyumuyor çok huzursuzlanıyor ne kucakta duruyor ne yatakta. Sadece memede duruyor sadece. Alışkanlık haline gelmesinden korkuyorum gün içinde hiç bi işimi yapamamaya başladım artık hem mememde. Emziren annelere özel adlı bir çay var migrostan aldım adı tam böle geçiyor bugun içtim, ayva hoşafı yaptım sabah müsli yedim laktozsuz süt ile gün içinde iyiydi biraz bi önceki güne göre. Anne sütü bağırsakları çok çalıştırıyor. Günde 1 kez mama vermeye başladım bagırsakları biraz yavaşlatıo düzene sokuo gibi sanki. Altını açmadan önce bile sıçtıgında bi huzurlanıyor zaten bacagına dokunup altını açmaya kalktıgımda kıyamet kopuyor… bende yöntem olarak sag mememi emzirip altını yavas yavas sol elımle açıp kendi kendıme degıstırmeye calısıyorum öyle hiç aglamıyor. Islak mendıller yakıyor cildini bebege özel olsa dahi. Onu sıcak suda ıslatıyorum avucumda bekletıyorum sogumasın dıye tam kıcını actıgımda temızlıyorum. Eger cok yaptıysa kıcını lavobada yıkayıp havlu koyuyorum bazen aynı anda işeyebiliyor. Gece 11 den gece 3 e kdr uyumuyor. Belım cok agrıdı cok uykusuzum. Gece 3 den sonra aralıksız 5-6 saat uyuyor. Ama gunduz hıc yatmıyor dern uykuya gecemıyor. Senınkıde öyle mı gunduz uykusuz nasıl? Ve poposunu açtıgında kıyametler kopuyor mu?