Samdalin Uykusuzbebe şimdi trendyoldan 17 li paketi 125 tl den sipariş verdim hepsiburada da 140 tl 🤦🏻♀️
Samdalin Baby_Mila bende premium care denicem tekrar umarım pişik yapmaz çünkü bebeğimin cildi çok hassas ve pure serisine alıştığı için daha çok rahatsız oluyor diğer bezlerde
Lalin Samdalin pure olanın fiyatı ne kadar oldu bilmiyorum, en son harmonie olarak adı değişti sanırım, ama puredan sonra seventh generation kullanmıştım ben. Şimdi premium care külot bez kullanıyorum. Hepsinden memnunum.
Samdalin Lalin harmonie pure serisinin kilot bezi onunda en büyük 5 numarası var ama inanılmaz sıktı onun için kullanamıyorum onuda
unkurabiyesii Samdalin bulursam pure bulamazsam premium care kullanıyorum. Kalınlık dışında pek fark yok bence
Kadriye40 Ben aktif bebek kullanıyorum geceden sabaha kadar h değiştirmiyorum baya da dolduruyor ama hiç sızdırma olmuyor diğerleri çok pahalı yani bu da ucuz sayılmaz ama neden daha pahalı alayım sleepe kullandım bi ara ama hep sızdırıyordu üstü başı batıyordu sürekli
Samdalin Kadriye40 sızdırma ve pişik korkusuyla bende bu bezden devam ettim ama artık değiştirmeliyim adet fiyatı 7 tl çok fazla
[silindi] Samdalin premium kullanıyorum insirimlerde baya stokta yaptım çok memnunum kızım taşırırcasına kakasını yaptığında bile sızdırmıyor 👌🏻