Doga_sever Kizlar, okuduguma gore bilinenin aksine tampon zararli degilmis. O halde adet donemi icin muthis bir icat degil mi? Sizdirdi derdi yok, ped rahatsizligi yok. Koku derdi yok. Siz kullaniyor musunuz?
Yildiz3324 Doga_sever Bem yaklaşık 3 senedir kullanıyorum Adetimin ilk günlerinde pedde takıyorum gayet iyi oluyor
Babybloom Doga_sever hamilelik öncesi tampon kullanıyordum. Hijyeninize ve değiştirme sıklığını dikkat ettikten sonra oldukça güvenli(alerjik bünyeler hariç). Ve bence inanılmaz kolaylaştırıyor regl dönemini. Şimdi doğum sonrası regl olamıyorum ama vajinal cup kullanmayı planlıyorum,tampon bu kadar rahatsa o kimbilir ne kadar rahattır. Hem de çevreci
Doga_sever Yildiz3324 ben sadece tatildeyken regl olduysam kullaniyordum. Ama regl doneminde kullanmak da cok mantikli. Bide benim kanamam yogun oluyor.
Fatma66 Yildiz3324 saçma olabilir kullandığını için biliyorsunuzdur. Sanki içinize kaçacak gibi hissetmiyor musunuz? 🤔
Babybloom Doga_sever ben organicup almayı planlıyorum, istersen sitelerinden bakabilirsin. Medikal silikondan yapılmış antibakteriyel bir kap gerçekten, tamponu yerleştirdiği yere yerleştiriyorsun. Ve tüm gün değiştirmeyebiliyorsun.
Zeydeymen Doga_sever tiens ped organik ve tamamen saf pamuktan yapılmış Bi ped ayrıca içerisinde ki bant sayesinde tüm enfeksiyon, kadın hastalıkları tedavisinde kullanılıyor
Selinbam Doga_sever mantar derdi var canım ben tatilde kullanırım ne zaman kullansam vajina mantarı🥲🤨
2lokummannesiii Doga_sever Ben onu kullanırsam çıkarırken garanti kusarım o denemelere gerek yok o yüzden😂 Ped kullanıyorum sürekli değiştirince koku da olmuyor 🤗
Noname21 Doga_sever nasılsın birsey ki. Ben ped kullanıyorum her regl döneminden sonra idrar yolu enfeksiyonu oluyorum günlük duş almama ve hijyene çok dikkat etmeme rağmen.
Doga_sever Noname21 paammmuktan olusan bas parmaaak buyuklugunde ve kalinliginda bir aparat. Ucunda iplik var. Vajina icine yerlestiriyorsunuz. Kanamayi o emiyor. Disari hic cikmiyor yani. 4 saate bir degistiryorsunuz.