HurremSultan Gerçekten böyle bi ilaç varmi reklamlarda falan görüyorum yoğun tempoya hazırlık ilaclari😂 gün içinde aşırı halsiz oluyorum daaaa
Fitifiti HurremSultan Lugol-iyot bana tam da bahsettiğiniz enerjiyi verdi. Uykusuz kaldığım günlerde bile dinamiğim yerinde. Saç dökülmem de durdu👌🏻
NukleerBaslikliKiz HurremSultan Kan değerlerine baktır bence ben de baktırcam demir ve D vitaminim zaten çok düşüktü onların etkisinin olduğunu düşünüyorum halsizligimde
HurremSultan Balkizlarim 😂😂😂Allah seni ne etmeye valla roman oynayacak halim bile yok çamaşırlar bana bakıyo ben onlara yemek yapmadım bi kızıma mama yapmaya kalkiyom o derece yani🤦🏼♀️
Balkizlarim HurremSultan Her zaman temizlik yemek yaparken vs hep arka plan da çalar 😂😂 Oynama kız dinle ritmine kapılıp zaten istemsiz oynarsın ♥️🙈🤪 dinle bakalım enerjinin yüzde kaçı geliyor 🤭😂
feratlarkupeklergiremez HurremSultan 1 yıldır kullanıyorum kilo da verdiriyor araştırınca mucizevi bir şey olduğunu göreceksin
Balkizlarim HurremSultan Ahahah şaka bir yana 😂😂 kan değerlerin altında olmasın oda etkiler Biraz stres yapma relax olmaya çalış kasma kendini 🎈🤗😍
afraninannesii HurremSultan ben tatlı yiyince aşırı enerjik oluyorum hatta akşam yediysem gece uyuyamıyorum. O yüzden tstlısan uzak duruyorum geceleri
Mircet HurremSultan emzirme döneminde kullanılıyor mu bilmiyorum ama efsane bişey sabah zinde kalkmak istiyorsan çok ama çok işe yarıyor