Masal_Ask Beratberen34 canım benim kızımda sadece kırmızı nokta vardı ama sonradan araştırınca mukuslu kaka sesli kaka da belirti olabiliyormuş en iyi teşhisi doktorunuz koyar birde huzursuz oluyordu yedigimde dikkat et yediklerine bebeğinin huysuzluguna falan kesince nasıl olacak diye
Kurtlarkuslaralemi Masal_Ask bebeğim şuan yaşına girecek 8. Ayra bıraktı emmeyi. Teşekkür ederim bilginiz için.
merve_uraz Masal_Ask hayır şuan kullanmıyorum bu hafta kontrole götürücem doktora sorucam ona göre başlıcam stresli bişey ama genelde geçiyomui 2 yaşına kadar
Masal_Ask Melike_elanurr canım alerji de olsa geçici bir durum olabiliyor inşallah bizdeki de kalıcı değildir aynen mukuslu ve sesli kaka da belirtiymis öyle bir durumda özel mama veriyor canım
Melike_elanurr Masal_Ask yarın gidicem evet moralim bozuldu baya Allah cümlesine şifa versin hangi mama acaba
Masal_Ask NesX canım bebeğin hareketlerinden huzurlu olup olmamasından da anlayabiliyorsun benim kızım aman aman huzursuz değil ama ara ara hala mukuslu kakamiz oluyor süt ve süt ürünleri yemedigim halde yumurta akı da yeme bir öyle bak canım
Masal_Ask Dfa bizde şuan sivilce olmuyor canım diyet yaptığım için ama ara ara mukuslu kaka olabiliyor
Masal_Ask Hanımlar bu arada birşey sormak istiyorum benim kızımın bezinde arada bir pembelik oluyor neyden dolayi olabilir ya da böyle birşey yaşayan oldu mu idrar tahlili falan daha yaptıramadim da
Denizzzzzyldz Arkadaşlar bu alerjik mamaları nasıl içiriyorsunuz? Bizimkinin midesi bulanıyor kusuyor. Çay kaşığı ucu ile pekmez koy dedi doktor. Onu yaptım da daha çok midesi bulandı. Kusuyor hepsini.
Masal_Ask Denizzzzzyldz Similac alimentum verdi doktorumuz kızım içiyor canım size doktor hangi mamayı verdi
Denizzzzzyldz Masal_Ask doktor şuan deneme amaçlı Nestle Alfamino verdi. Bir kullan diğer geldiğinde konuşuruz dedi. Çocuk maalesef içemiyor 30 ml bile
Mukaddesckrr Denizzzzzyldz biz de bu mamayı kullanıyoruz ilk zamanlar ben de çok zor iciriyordum şimdi karnı çok ac olunca içiyor 100 ml felan ama yine zor içiyor tadını begenmiyor
Masal_Ask Denizzzzzyldz canım bende sevmiyorum kokusunu ama kilo alması için veriyorum çok şükür kızımda şuan içiyor sen doktoruna söyle başka mama önerir sana
Esradoruk Elloska köfteyi kuzu kıymadan mi yaptınız? Bizimde çoklu besin alerjimiz var l. Hiç bir şekilde protein alamıyorum. Kuzu etini denemeye korkuyorum
Zehra46fb Masal_Ask süt alerjisi olan bebekler mama içmek istemezler mi normal mamalardan markette satılanlardan
Masal_Ask Zehra46fb Canim normal mamalarda da süt var o yüzden alerjisi olan bebeklerde doktorlar özel mama yazıyor
Zehra46fb Masal_Ask benim bebeğim de 1 aydır anne sütü almak istemiyor mama içmek istemiyor iştahsız gibi bı de bir kaç belirtisi daha var acaba mama içmemesi anne sütü almaması bunda mi ?