hmrvkara Merhaba hanımlar; Yaz geldi bebeklerinizi, çocuklarınızı nasıl koruyorsunuz? Etkili yöntem doğal veya ilaç olarak söyleyebilirmisimiz?
Tazeanne19 hmrvkara raid in prize takılanları var hapları var 8 saat etkili değiştiriyosun her odaya bir tane takıyorum aksamları yıllardır onu kullanıyoruz
[silindi] hmrvkara park yatak üzerine sineklik taktım mis gibi uyuyor bizi ısıran sivrisinekler ona yaklaşamıyor ne mutlu ki tamamen sardı beşiğini tül zaten huzurla uyuyor bebeğim
Neslihankarabal hmrvkara odaya suyla lavanta yağı karıştır ve sık. Yastığına veya örtüsüne de 1 damla damlat. Asla yaklaşmazlar
NekwaSultan KuzeyiinAnnesii ise yariyor mu oğlumun alerjisi var sineklere cidden bunu cok merak ediyordum?
KuzeyiinAnnesii NekwaSultan evet canım yarıyor yada eczanede bebeklere göre varmış sanırım onuda yeni duydum istersen sorabilirsiniz
Alazcns NekwaSultan lavanta yağının erkek bebeklere uygun olmadığını duydum canım ben de deneyecektim vazgeçtim 🤦♀️
Alazcns NekwaSultan lavanta yağının erkek bebeklere uygun olmadığını duydum canım ben de deneyecektim vazgeçtim 🤦♀️
KuzeyiinAnnesii balcicegin_annesi fısfıslı şişen varsa ellerine gelmicek şekilde kollarına bacaklarına sıkabilirsin canım
hmrvkara [silindi] tül istiyorum cibinliğimiz var , fakat günlük çıkarıp tülü temizlemek gerek benim evim cadde üstü toz çabuk oluyor içim rahat etmiyor toz soluyormuş gibi geliyor 😕😕😕
[silindi] hmrvkara tül zaten park yatak sinekligi di-ye aratabilirsiniz cibinlik şeklinde değil zaten beşiğin dört tarafını kapatıyor
[silindi] hmrvkara o kadar pimpirikli olma zaten hasta olur toz her halükarda soluyorlar zaten ciğerleri güçlenir bence o kadar sakınırsak hastaneden çıkamayız gibi geliyor normal boyutta olmalı bence bebek için sağladığımız hijyen abartdıkça arkası gelmez benim fikrim
Arelll hmrvkara biz bıktık artık sineklerden eczacımıza losyon yaptırdım onu kullanıyoruz çok memnunuz sizde bi eczane ye yaptırabilirsiniz