Tugbauuurikizler Merhaba benim bebekler 6 aylık oldu kimse bize rotavirüs aşısını söylemediği için hemşiremiz dahil bilmedim aşıyı olamadık zamanı geçti korkuyorum bi sıkıntı olurmu ne yapabilirim ?
Ayseege6156 Tugbauuurikizler zamanı geçmiş canım daha yapmazlar.. birşey olmaz inşallah üzülme herkes yaptırmıyor zaten ama yaptırılmasında çokça fayda var..
Demetslt Tugbauuurikizler bana da sağlık ocağı söylemedi hiç. Sağolsun doktorumuz söylüyor gereklinolan aşıları
Irmakprensesinannesi Tugbauuurikizler rota 2 4 6. Aylarda yapılıyor yada başka bir çeşidine 3 ve 5 nci aylarda yapılıyor benim kızım 2.dozu oldu mesela dün ama sağlık ocağından önce doktorunuzun söylemesi lazmdi
simiyyy Zamanı geçmiş yapabilceğiniz birşey yok şuan. Çünkü bende ikinci dozu yaptırmadım doktorumuz artık geçti yaptıramazsınız dedi
Tugbauuurikizler Ayseege6156 aynen kısmet artık ama çok sorumsuz gerçekten sağlık ocakları sadece aşı günü gelin aşı gidiyoruz hemşire yok başka bi hemşire geliyor kaç aylık ona göre vuruyorlar yanlış vursa bilmeyiz şikayet edeceğim
S-A Tugbauuurikizler boşuna şikayet etme ben sağlık bakanlığına ettim hemşirem bilgi vermiyor üstüne birde gittiğimizde bize bugün değil yarın gelin diyo. Bana verilen cevap çocuğunuzun aşısını siz takip edip geleceksiniz hemşirelerin öyle bir sorumluluğu yokmuş
feratlarkupeklergiremez Tugbauuurikizler evet çocuklarda zehirli ishale sebep oluyor hastaneye yatmadan geçmiyor pandemi öncesindeki yaz, otellere giden çocuklar bebekler hep rota olmuştu havuzdan bulaşmıştı
feratlarkupeklergiremez Tugbauuurikizler burda bir annenin bebeğine e-bebekten bulaşmıştı çocuk orda bir şeyi ağzına götürmüştü
Tugbauuurikizler feratlarkupeklergiremez Anladım Allahım esirgesin ya ozaman bu bi kaç yıl dikkat etmem lazım
feratlarkupeklergiremez Tugbauuurikizler evet park havuz gibi yerlerde dikkatli ol hemen yıka parktan gelince
Tugbauuurikizler feratlarkupeklergiremez sıkıntı ya sürekli insn nasıl esirgeyebilir çocuk sonuçta bide iki taneler acaba başka bi yolu varmı
Mervengin Sağlık ocağına her gittiğimde ücretli aşısı var mı ya da ne zaman gelelim bir sonraki aşıya diye sorarım mutlaka.Rotavirüs aşısı geçmiş olabilir ama önünüzde menenjit aşısı var ücretli.En azından onu sorun ne zaman yapılacağına dair
Tugbauuurikizler Mervengin valla Allah razı olsun benim ilk çocuğum gerçekten bazen yetişemiyorum bilmiyorum çokmu zor iki cümle kurmak insanlara yardımcı olmuyorlar
Mervengin Tugbauuurikizler valla benim de ilk çocuğum ama bazı şeyleri sormadan ögrenilmiyormuş onu anladım gerekirse aşı kartına yazdır şu tarihte şu aşısı var diye.Benim hemşirem sağ olsun basından beri yazar mutlaka bana ve hep söyler şu anda şu var şu asın ücretli diye.Siz de aşı kartınızın üzerine tarihini yazdırın sorun
fatma_erva Tugbauuurikizler Bende bilmiyordum benide bi bilgilendiren olmadi hemşire sağlık ocağı … ben dedim böyle böyle oda 1 dozu için gec kaldin ama 2 dozu 5 aylık ken yapalım dedi 5 aylıkken 1 doz yaptirabildim bende ne yazıkki çok detaylı ilgilenmiolar kendimiz arastirip onlara soyliycez herhaldee