Gul_gul06 Znurr Osman Özdemir’i tavsiye ederim. Babacan, anlayışlı, şefkatli, güleryüzlü. Hem pediatri uzmanı hem de çocuk kardiyoloji uzmanı. Oldukça detaylı muayene ediyor, sorularımı tek tek cevaplıyor detaylıca anlatıyor.
Myandi Znurr Şahika Baysun. Maidanda. Bazı özel sağlık sigortaları ile anlaşması var. Her gün sabahtan öğlene kadar da Tobb da muayenesi var.
Elif1010 Znurr evet klinik açtı tamamlayıcı sigorta geçerse devam edeceğim 😪 geçmezse insta da Bebeğimlemutluyum diye bir doktor buldum ona gideceğim birde
Gul_gul06 Znurr evet özel muayenehanesi var çukurambarda. özel sağlık sigortaları ile şu şekilde anlaşması var, 500 lira ödeyip 400 ünü sigortadan geri alıyoruz.
Znurr Elif1010 bende kliniği aradım bugün açmadılar. Bizimde tamamlayıcı var sigortayla anlaşmaları var mı yok mu öğrenseydim iyi olacaktı
Ballilokum Elif1010 Znurr kizlar herhangi bir bilgi alırsanız paylaşin . Çünkü bende çağlar hocaya gidiyorum. Tamamlayıcı var mı yok mu ya da hangi sigorta ile calisacaklar öğrenmem lazım.
Znurr Ballilokum Ballilokum Elif1010 herhangi bir tamamlayıcı sigorta ile anlaşmaları yokmuş, çağlar hoca için muayene ücreti 400₺ dediler
Brcusrmn Znurr ben de bugün öğrendim tamamlayıcı sağlık sigortamız vardı ve sırf çağlar hoca için yaptırmıştık, 1 kez gittik çok memnun kalmıştık ama klinik açtıklarını duyunca onlar adına sevindim ama kendi adımıza çok üzüldüm 😢 tam aradığımız doktoru bulduk demiştik, şimdi mecburen başka doktor bakıcaz