17vatan Rica etsem banada bakarmısınız bebeğim erkek 1 Nisa’n dogması gerekiyorken 21 martta doğdu şimdiden tşkr ederim
Neslihankarabal Ozlemmberkyy bana da bakarmısınız 28 eylül doğması gereken en gec süre kiz bebek felaket durumdayız
lalelikiz Ozlemmberkyy ya cok talep geldi size goruyorum ama rica etsem benimkinede bakabilirmisiniz? 29 ocakta dogmasi gerekiyodu 21 ocakta dogdu
lalelikiz Ozlemmberkyy ya cok talep geldi size goruyorum ama rica etsem benimkinede bakabilirmisiniz? 29 ocakta dogmasi gerekiyodu 21 ocakta dogdu
lalelikiz Ozlemmberkyy ya cok talep geldi size goruyorum ama rica etsem benimkinede bakabilirmisiniz? 29 ocakta dogmasi gerekiyodu 21 ocakta dogdu.
Ozlemmberkyy lalelikiz bebeğiniz erkek sanırım prfılınıze bktm biyere yorum yapmssnz orda gordum suan atak halinde bebeğiniz 5 gün kalmış atağın bitmesine 🥺
Berencik Ozlemmberkyy ya biliyorum çok isteyen var ama lütfen banada bakarmısınız doğması gereken 16.05.2019 gercek doğdugu tarih 19.04.2019 kız bebek
symsf_ylmz5 Elifbusram aynı gün doğmuş kızlarımız benim de 6 şubat 11 subat tahminiydi 18 günümüz var daha sıcramanın bitmesine canım 🤷🏻♀️
Elifbusram symsf_ylmz5 Aa tahmini doğum tarihleri bile aynıymış :) hayırlısıyla atlatalım 18 günü inşallah 💕
Kbrabdlhyvzlp Ozlemmberkyy Bana da bakabilir misiniz rica etsem. Oğlumun beklenen doğumu 28 Aralık 2018 . 18 Aralık ta doğdu. Şimdiden teşekkürler😘