Deletedmom212 Merhabalar atak programı olan bakabilir mi bebeğim erkek 31 ocak olması gereken tarih . Doğum 16 ocak. Atak haftasında mı bakabilir misiniz
Elfida Ozlemmberkyy Ozlemmberkyy canım bana da bakabilir misin rica etsem? Bebeğim erkek. 15 mayıs doğması gereken tarih. 6 nisan doğduğu tarih
Elifbusram Ozlemmberkyy Banada bakabilirmisin rica etsem. 6 şubat doğumlu tahmini doğum tarihi 11 şubat kız bebek
Deletedmom212 Ozlemmberkyy çok teşekkür ederim canım demek ki 7 gün daha ağlamalara uykusuzluğa devm 😤
symsf_ylmz5 Elifbusram aynı gün doğmuş kızlarımız benim de 6 şubat 11 subat tahminiydi 18 günümüz var daha sıcramanın bitmesine canım 🤷🏻♀️
Canderinsumeltem Ozlemmberkyy banada bakar mısın 31 mart tahmini doğum tarıhi 7 nisan doğum tarihi kız bebek 😊
muge_tosun Merhaba banada bakabilir misiniz benimde oğlum 27 Mart doğumlu normal de 14 Nisan da Doğum olması gerekiyordu teşekkür ederim
Kbrabdlhyvzlp Bana da bakabilir misiniz rica etsem. Oğlumun beklenen doğumu 28 Aralık 2018 . 18 Aralık ta doğdu. Şimdiden teşekkürler😘