theAna desteksiz uyutan anneler bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? özellikle gece uykusunda mesela uyku müziği falan açıyor musunuz yoksa sessizlik mi gerekiyor 👀
Yazannesi1 theAna müzikte açıyorum pış pış ta yapıyorum sessizde duruyorum yanınada uzanıyorum yok desteksiz uyumak istemiyor 😒
sadeturkvatandasi theAna desteksiz sayılır mı bilmiyorum ama bebeğim 3 aylık olmak üzere başından beri emziğini verip anne karnı sesi açıp beşiğine koyuyorum kendi uyuyor. Müziksiz asla uyumaz çok alıştı, gece bile açık.
ZehraAktas02 theAna 19 aylık yanına uzanıyorum uyuyor, 5 aylık süpürge sesiyle uyuyor aslında ona da gerek yok fakat evde ses oluyor ve uyanıyor hemen
theAna Yazannesi1 ya ben bugün ışıkları kapatıp yanına uzandım uyku müziği açtım bir saat sonunda uyudu ama müzik açarak doğru mu yaptım yanlış mı bilemedim tam anlamıyla nasıl alıştırışıyor sormak istedim
theAna sadeturkvatandasi maşallah o da güzel ama küçükmüş daha müziği yavaş yavaş azaltın bence zamanla alışır belki
Yazannesi1 theAna bende çok şanslıysam müzik açıp yanına yatıp arkasını okşuyorum uyuyor ama bu haftada 1 oluyor. Mesela bu akşam ağladı illa meme istiyor. Sen nasıl uyutuyorsun bebişi normalde ☺️
sadeturkvatandasi theAna bende öyle düşünüyorum ama cesaret edemiyorum😄🙈 şu meşhur 4. Ay atağını bekliyorum onu da atlatalım yavaş yavaş kesmek istiyorum çünkü ne kadar sağlıklı sürekli o sesi dinlemesi bilmiyorum.
theAna sadeturkvatandasi aynen bekleyin çünkü 4.ayda uyku gerilemesi falan oluyor sizi korkutmak gibi olmasın zor geçiyor o aylar ama güneşli günler çıkıyor tabi sonunda 🙏🏻🌸
GizemLy sadeturkvatandasi hiç bir sıkıntısı yok benim oğlum 2 sene pış pış sesiyle uyudu uyku eğitimindeyken alışmıştı onsuz uyumuyodu. şimdi kızım 5.5 aylık doğduğu günden beri beyaz gürültüyle uyuyo gece gündüz gece de sabaha dek açık oğlum da da açıktı sabaha dek pış pış sesi şimdi 3.5 yaşında bırsktırdık tabiki 2 2.5 yaşında ama sıkıntısı yok sizi rahatsız ediyorsa gün gün kısarak kapatabilirsiniz komple
theAna Yazannesi1 sallayarak uyuyordu 1 yaşına geldi artık yavaştan kendi kendine uyusun istiyorum inşallah başarılı olurum 😅
sadeturkvatandasi YadeeeeeAsel evet bende o şanslı kesimdenim şimdilik ilerde nasıl olur bilmiyorum tabi☺️
sadeturkvatandasi Nislina google’a bebek atak haftaları yazarsanız ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz, bebeklerin büyürken yaşadığı fiziksel ve zihinsel değişimlere atak deniliyor. 4. Ay atağı da en zor geçen ataklardan biriymiş burda hep öyle okudum.
sadeturkvatandasi theAna yok siz korkutmadınız ben zaten deli gibi korkuyorum😂 burdaki başlıkları görüyorum arada açılıyor 4.ayla ilgili. Uyku gerilemesinde müziksiz assla uyumaz müzikle bile uyuyacağı meçhul🤣 bakalım hakkımızda hayırlısı😄
Yazannesi1 theAna inşallah 🙏🏻 ayakta mı sallıyordun. Benim ki emerek uyuyor. Bazen uyumayınca ayağımda sallamaya deniyorum takla atıyor 🙉
theAna sadeturkvatandasi korkmayın kendinizi strese sokmayın belki sizin bebeğiniz sakin atlatacak her bebek bir olmaz 🌸
Zlm sadeturkvatandasi o kadar korkmayın sadece uykusuz bir süre geçirebilirsiniz bunu kabullenin yeter evet uyku gerilemesi çok zorluyo ama uykusuzluğu kabulkenince bı sorun olmuyo ☺️
Yazannesi1 ZehraAktas02 Alakasız olacak ama isminizi mi değiştirdiniz sanki fotoğrafınız tanıdık 🙈 ama çıkaramıyorum 😬