egelsenkonuss XXL buzdolabı mi yoksa xl mi? Çok büyük olması çok mu önemli profilodan alıyorum ama çok kararsız kaldım kullanan analar yardımcı olur mu
duygusalbiranneee egelsenkonuss benim Profilo xxl ve çok memnunum almışken büyüğünü almak daha mantıklı bence
egelsenkonuss morjaguar tasincam ama eşya eve göre mi seçilir ya😒 ksrariz kaldım bı de elektrik daha mi fazla gelir onda
morjaguar egelsenkonuss elektrik çok fark edeceğini zannetmiyorum. ama maalesef taşınmak çok dert büyük bir dolapla. bu sorunu es geçebilirseniz çocuklu evde ne kadar büyük o kadar iyi
egelsenkonuss Yazannesi1 yaaa sorma 😄 bugün eşya almaya gittik oluyor herhalde bahsettiği şey başladık bı yerden sanki yeni evleniyorum ya😍😍😄😄
Yazannesi1 Deletedmom4444 evet ben beğendim valla 🙈 her zaman ki gibi harikasın. Ombre mi yaptırdın saçına dip boyası mı 🤭
egelsenkonuss duygusalbiranneee tutma yeri var mı elektirk çok mu gidiyor sebze meyve taze tutuyor mu
Yazannesi1 egelsenkonuss kız alla seni al aldır en güzelini en iyisi senin olsun inşallah 🌸🙏🏻 Öyle aman para gitmesin aman düşüneyim falan deme 🙉 sonra istersin almazlar 😂💜
duygusalbiranneee egelsenkonuss evet tutma yeri var elektrik çok mu gidiyor bilmiyorum ama çok gitmiyordur elektriğimiz Yüksek gelmez evet taze tutuyor
Pnarr_ egelsenkonuss kayınvalidem aldı dolap yerine sığmadı balkona koymak zorunda kaldı yer sıkıntınız yoksa xxl iyi varsa xl
Sarikuzumalp egelsenkonuss xxl alırdım kesinlikle. Büyük olması çok avantaj. Her sene kurban bayramında bana sinir geliyor buzluğa hiç bir şey sığdıramıyorum. Olurda bir gün bozulursa en büyük buzdolabını alacağım diyorum hep 😃
egelsenkonuss Sarikuzumalp ya evet bende XXL alırsam buzluk için alırım diyorum ama mağazada gözüme de çok büyük geldi
2cocukannesikizimveoglum Xl bence Gayet iyi Profile iyi secim ,Kayinvalidem Samsung marka aldi Xl Allah inandirsin Sadece Goruntu buyuk,ici Cok dar Benimki bosch marka Oda cok iyi amma
egelsenkonuss 2cocukannesikizimveoglum yaaa bende bugün Samsung baktım ama görümcem vazgeçirdi onunda çamaşır makinesi içi pas tutuyormuş sürekli komple sıfırdan aldım profilo iyidir demi ya nasıl ksrariz kaldım anlatamam