Mom4565 Lina34 Ayyy canin benim Soylemen yetti Allah razi olsun burda da yapom aliyom ama i turkiyede ki koku tat yoj😐
BalkizimBaloglum2 DenizSerap Mico Mervegold Danerys kartopuannesi Aselinannesii6 Nehirberatannesii Kylmz Sarekuzu_19 dolunay01 2-erkekannesii kenankaan Miray388 HeyMoms cemreninnannesii Kirmiziburun Monaroza2 BurcuKucuk espiri Bilosmusnaz theAna Ece MyEternalLoveNoyann Burcu60 sedaozan ellerinize sağlık hepsini tek tek okudum canim cekti bide diyetteyim en iyisi salata yapayim 😁😁
Danerys Fırında borcama bezelyeli havuçlu köfte yanına patates püresi ve pilav. oğluşuma da püre ve pilavdan tattırıcam. köfteyi yoğurdum attım dolaba kahve içiyorum.
Ogullarinaasikanne BalkizimBaloglum2 mercimekli hamur çorbası patates yemeği pilav offd hergun ne yapsam derdi bitirdi beni listem olsa keske😬birde ev ahalisi herseyi yese pisirmek kolayda😏
Sarekuzu_19 BalkizimBaloglum2 Bulgur pilavı , beşamel soslu krepli tavuk sarma , brokoli karnabahar salatası tatlida yapacaktım ama şekerim bitmiş gidip almak zor geldi
dolunay01 Sarekuzu_19 maşallah benım oğlan benden 5 dk ayrılmadığı için yaşamıyorum bısey 😀afıyey olsun menü cok guzel
2-erkekannesii Taş fırına güveçte kuzu gönderdim iç pilav yapacağım kayınvalidemler burds o da baklava açtı 😋