BalkizimBaloglum2 Mom4565 en güzeli bizde hafta sonlari disardan yiyoruz arada iyi oluyor afiyet bal şeker olsun 😊😋
BalkizimBaloglum2 Nilya88 mantikli ama daha sabah patates kizartmistim o yuzden yapmayayim sonra inş sizlere afiyet olsun 😊
Nilya88 BalkizimBaloglum2 ay hiç sorma sbaah bende kendime iki büyük patates kızartıp yemiştim yine yedim🤣
Alacaaa BalkizimBaloglum2 dünden nohut pilav var yanına çorba yaparımm. Bide Turşu tamam tatlı da sütlaç var😊
yigitpasaninannesi_35 BalkizimBaloglum2 -mercimek çorbası -Biber dolması -Islak kek 😌😌 Çok şükür yeterli bugünlük
Arafinannesi BalkizimBaloglum2 Ay hamile vardır yada yapmaya fırsatı olmayan biri vardır canı çeker diye yazamayacağım ama tavuklu birşeyler yapacağım inşAllah 🤗
BalkizimBaloglum2 Arafinannesi insallah kimsenin canini cektirmeyiz böyle fikir olur diye acmistim postu resim paylasmadik ama
Mom4565 Lina34 Ayyy canin benim Soylemen yetti Allah razi olsun burda da yapom aliyom ama i turkiyede ki koku tat yoj😐
BalkizimBaloglum2 DenizSerap Mico Mervegold Danerys kartopuannesi Aselinannesii6 Nehirberatannesii Kylmz Sarekuzu_19 dolunay01 2-erkekannesii kenankaan Miray388 HeyMoms cemreninnannesii Kirmiziburun Monaroza2 BurcuKucuk espiri Bilosmusnaz theAna Ece MyEternalLoveNoyann Burcu60 sedaozan ellerinize sağlık hepsini tek tek okudum canim cekti bide diyetteyim en iyisi salata yapayim 😁😁