PrenssAnnesii Kizlar 13 gunluk bebegimin sol gozu cok capaklaniyor pazartesi doktora gideceğiz ama başından gecen oldu mu nasıl geçirdiniz
Gmzz89 PrenssAnnesii Benim bebeğim 1 aylık doğduğundan beri var göz doktoruna götürdük 1 yaşına kadar normal dedi eğer çok fazla olursa antibiyotikti damla kullanabilirsiniz dedi su kaynatın ılıtın onunla gözünü silin iyi geliyor
Nimiko PrenssAnnesii bız dışarıya parka bahceye gıttıysek o gece çapaklanıyor ben normal demleme çay soğuyunca pamuğu batırıp siliyorum gözlerını
Doruk_ PrenssAnnesii canm bebeğinin göz pınarlarına masaj yap mutlaka. Çapakları da steril gazlı bezi ılık suyla ıslatıl temizle. geçmiş olsun🙏🏻
Brhnnsrn Sütünü damlat sonra daha çok çapak yapacak korkma ılık suyla pamukla sil 2 saatte bir sabaha biseyi kalmaz
Cgldnz PrenssAnnesii goz yasi kanallari tıkalı olabilir. Oglum. Nerdeyse 6 aylik hala capaklaniyor sol gozu ara ara. Cok damla kullandim 1 hfta geçiyor sonra yine ayni. Artik sadece kaynamis icme suyuyla siliyorum. Sadece 1 kez kullandığım pamugu tekrar surmuyorum. Silio atiyorum. Bazen 10 tane pamuk harciyorum
Cgldnz PrenssAnnesii bir de doktor sut damlatma dedi. Sut gozde bulunana enfeksiyonuda besliyormus ve iyilesmeyi geciktiriyormis.
Serap5252 PrenssAnnesii peçeteye biraz çay dökün soğuk olsun gözünde bekletin biraz geçer mikrop kapmıştır
C-mom PrenssAnnesii benim oğlumda da oldu 20 günlükken. Kaynamış soğumuş su ile pamukla sürekli temiz tuttum ben. 3. Gün bili kalmamıştı. Göz yaşı kanalları dar olabiliyor veya enfeksiyon olabiliyor. Geçmeseydi damlaya başlayacaktık 3. Gün doktoru vermişti ama gerek kalmadı. Ayrıca benim doktorumda kesinlikle anne sütü damlatılmaması gerektiğini söylemişti. İnş hemen gecer cnm geçmiş olsun 🙏😊
Nazimmm PrenssAnnesii gözünü tek seferde içten dışa doğru kaynamış soğutulmuş su ile silebilmiş bir bezle siliyorsun çapak oldukça 2 3 günde bitiyor doktorum söyledi. Bir de kaşının ortasından burnuna doğru hafif bir masaj 7 defa günde bi kaç kez ordaki damarları için
Cerenmirac Bende sütle sildim bi faydası olmadı sürekli akıyordu. Üstüne bide çapaklanma yaptı. Doktor ılık su ile sil masaj yap dedi diğer arkadaşların da dediği gibi en son 4 aylık geçmeyince netira Göz damlası kullandık geçti şükür
Nazimmm PrenssAnnesii gzö pınarından uca doğru demek istedim içten dışa derken sakın yanlış anlaşılmasın
SalihaC PrenssAnnesii arkadaşım bebeği olmuş gözyaşı kanalları tıkalı olunca yapıyormuş bi masaj tekniği var onu yapmışlar geçmiş.
Seden18 PrenssAnnesii benim bebeğimdede vardı. 2 3 hafta damla kullandık. Arada gözyaşı kanalına masaj yaptım. 2 aylıkken geçti.
C-mom PrenssAnnesii öyle oluyo cnm ikinci gün bizimde baya çoğaldı hiç geçmicek sanmaya başlamıştım artık 3. Gün birden geçti 😊🙏