Ebus00 Arenberktos zeytinyağı fayda etmiyor ben zeytinyağı şampuanlar denedim doktora goturdum sonra yeniden cildiye de bana bi kremle hametani karıştır sur günlük dedi 7 gün sürdüm bisey kalmadi bird2 mustela felan kullandım fayda etmedi ecowell diye bi organik şampuan önerildi onu kullandim 7 günden snra cocugu yıkadım o şampuan da döktü ve kesinlikle tarama kafasini daha cok yayilir
Ebus00 Arenberktos karbonatla zeytinyağını da deneme bence kıpkırmızı yapıyor mahvediyor cocugu dediğim gbi yarin yazqrim krem ismini hametanla karistir dene bence.benm 3 ay sürmüştü kabus gibi
gurbetcimami Zeytin yağında asit olduğu için önermiyor doktorlar Ben de kullanmadım o yuzden hinstan cevizi yağı önermişti bulabilirsen onu dene ama ben onu da yapmadım zamnla geçti
Arenberktos gurbetcimami bu dogal zeytinyagi. Marketten alinanlarda oyle oluyor doktor oyle soyledi:)
mstfezg Arenberktos benim bebeğimde oldu zeytin yağı sürdüm biraz beklerim tarafım geçti arada tekrarlayabilirmiş ama sürekli olması bilemedim doktora başvurun bence ayrıca zeytin yağının biraz asidini ocakta aldırın asidi ciksin sonra soğuk olarak surun şifa olur insallah🙏
Demir2021 Arenberktos alerjik bebeklerin uzun sürüyor geçmesi. Zaten geçmeyen konaklar alerji belirtisiymiş. Benim oğlumun 7. Ayında geçti. Mustelanın Konak kremi var . Sabah sürüyordum . Öğlenden sonra tarayıp banyo yaptırıyordum. Zeytinyağı da olur tabiki . Şampuan da mustela olursa daha iyi olur. Katkı maddesi yok içerisinde .
Demir2021 Arenberktos bazı bebeklerin alerjisi kaka da belli ediyor kendini . Bazılarının da deri de belli ediyor. Vücudunu sürekli nemlendirmeniz lazım . Alerjik bebekler için vücut nemlendiricileriyle.
Gmze1998 Arenberktos şampuanda yapıyor kuzum temizliyorum temizliyorum geçmiyordu şampuanı değiştirdim öyle geçti çok şükür
Ballkizimm Yigitannesii benim kizim 2 yasinda. Kafasinin bazi bolgelerinde konaklar gordum. Zeytinyagina karbonat ekledim surdum bolca. 10 dk bile bekledik sonra ince tarakla taradim butun konaklar tamamen cikti tarakla birlikte geldi. Sonrasinda kizimi yikadim. Kontrol ettim kalmismi diye. Hicc kalmamisti. 👍🏻
nelmali Arenberktos zeytinyaginin asidini almak gerekiyormus doktorum söyledi ben denemedim henüz ama tek ilaci bu dedi
Birhak_67 Banada doktor bebe yağiyla kafasini iyice surdedi yarim saat bekle tara , sonrada yıka dedi tararken geldi biraz ama hala kafasinda var geçmedi 2 kere denedim
Ballkizimm Deletedmom_49 göz karari yaptim ama sanirim 4 yemek kasigi kadar zeytinyagi, 1 silme cay kasigi kabartma tozu