Arenberktos Merhaba bebegimde konak çıktı kafasinda ilk gördüğüm andan beri zeytinyağı sürüyorum her gun dus aldiriyorum, kknak taragi var onjnla tariyorum ama artıyor gecmek yerine. Sari sati kabuklar olmaya basladi ne yapmaliyim daha baska??
Familyboy Arenberktos geçmeyen konak yoktur canım benim oğlumun 5 aydan sonra kendiliğinden bitti mesela
Yigitannesii Arenberktos zeytinyağına karbonat ekleyin. Benim oglumun bir defada geçti duştan önce sürdüm yarım saat beklettim
LavinSila Arenberktos zeytinyağı sürdüm tarakla tersine taradım 1 saat uğraştım şükür geçti doktora götürdüm çok vardı kafasında kızımın. Dalinden olduğunu söyledi gerçekten de Dalin den dolayı oluşuyor kafasında sonrasına 2 kere deneedim dalını tekrar oluştu mustelaya geçtim daha da olmadı şükür
Derya3307 Arenberktos Bizde de aynı sorun var..bebeğimin süt alerjisi var o yüzden geçmediğini söyledi
Ballkizimm Yigitannesii benim kizim 2 yasinda. Kafasinin bazi bolgelerinde konaklar gordum. Zeytinyagina karbonat ekledim surdum bolca. 10 dk bile bekledik sonra ince tarakla taradim butun konaklar tamamen cikti tarakla birlikte geldi. Sonrasinda kizimi yikadim. Kontrol ettim kalmismi diye. Hicc kalmamisti. 👍🏻
Arenberktos LavinSila cansiz beyniyi kullaniyorum ondan da olur mu acaba. LavinSila cansiz beyninin şampuanıni kullaniyorum ondan da olur mu acaba. Bir de tersine tarayinca o sari kabuklari kalirinca bisey olur mu ondan korkuyorum
Arenberktos Derya3307 ya sanirim sut alerjisi de var cok bir belitti yok oyle kakada kan kusma falan ama. Yuzunde kıpkırmızı seyler çıkıyor anlayamadim bende. Doktor kesin bisey soylemedi herseye olabilir dedi oyle.
Bircannnnn Arenberktos johnsons babynın hıc bır urununu kullanmanızı onermem . Bebe yagı bende bıle alerjı yapmıstı hamılelıgımde catlak onlesın dıye surmustum heryerım kızardı dermatolog urunun ıcerıgının temız olmadıgını soylemıstı. Hassas bır cılt yapım da yoktur. Bana bunu yapan kucucuk bebeklerımıze neler yapmaz . Mustela yada sebamed kullanabılırsınız
Demir2021 Arenberktos alerjik bebeklerin uzun sürüyor geçmesi. Zaten geçmeyen konaklar alerji belirtisiymiş. Benim oğlumun 7. Ayında geçti. Mustelanın Konak kremi var . Sabah sürüyordum . Öğlenden sonra tarayıp banyo yaptırıyordum. Zeytinyağı da olur tabiki . Şampuan da mustela olursa daha iyi olur. Katkı maddesi yok içerisinde .
Demir2021 Arenberktos bazı bebeklerin alerjisi kaka da belli ediyor kendini . Bazılarının da deri de belli ediyor. Vücudunu sürekli nemlendirmeniz lazım . Alerjik bebekler için vücut nemlendiricileriyle.
Irmakprensesinannesi Arenberktos 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı zeytinyağı karıştır kafasına sur beklet tara ve dus aldır ise yarıyor 3 4 gün yap toparlar ben kızım da öyle gecirdim
Hulya-6676 Arenberktos bende her yolu denedim en son arkadaşım margarin demişti onu yapar yapmaz geçti🥰 margarini sürün bi 20 dakk bekletin sonra tarakla ters tarayın ve yıkayın emin olun geçecek 😇 benim oğlumunda kabuklu şeklindeydi
Missyloves Arenberktos bebe yağı sürün yarım saat kırkbeş dk bekleyin Konak taragiyla tarayın fazla bastirmayin yada olmasın direk çıkıyor ama sürekli geçip oluyosa doktorla görüşün
Arenberktos Katy cansiz beybi kullaniyodum bugun mustela aldim gerçekten harika şampuan. Umarim geçer.
Alyameltem Arenberktos karbonat ve sirkeyi karıştırıp pamukla temizlememizi söylemişti kardeşimin doktoru öyle geçirmiştik 1 hafta sürmemişti zeytinyağı sürekli sürüyorduk ama karbonat ve beyaz sirke çok etkili oldu ama araştırmadan yapmayın yine de dr sorun belki bebeğinizin hassasiyeti vardır
Bebegimm1 Arenberktos Zeytinyag cogaltmasina sebep olmustu asidik icerdigi icin onerilmiyor hindistan ceviz yagsi alip her gun surun geçer zeytinyag kullanmayin