ZHE Çeyizimde sheafer aldım 4 yıllık evliyim set çöp oldu resmen hiç memnun kalmadım kullanışlı uygun fiyatlı öneriniz var mıdır sevgili anneler şimdiden teşekkürler
Kahvegerek ZHE siz 4 yıl kullanmışsınız yine benimkiler 1 yılda gitti. 3 ay önce titanyum tencere tava seti almıştım çok güzeller şimdilik
cydcvk ZHE jumbo ve korkmaz var bende. Jumbo harika bi çelik tencere. Korkmazında günlük kullanıyorum kulpları ve kapağı dıcak oluyor rl yakıyor ama fiyat performan açısından korkmaz iyidir. Jumbo çok pahalı
Kahvegerek ZHE 7 parça 460 falandı royal Victoria marka ama diğer markalar daha pahalıydı tefalin falan uyguna almıştım ben
hunilimomm agacsizkoala bende kulplari kırmızı diye aldım 😂😂 başka renk yoktu bide Demir kulplu vardı dedim simdi elim yanar onunla satan kişi de çok övdü 😂
Uzayiko ZHE Wmf ve Fissler ömürlük tencereler ama pahalı biraz. Fisslerin düdüklüsünü 2400 aldım mesela. eğer daha uygun bişe bakıyorsanız jumbo olabilir
Balarisi_melisEla ZHE falezin granit tencere leri var bende granit coook memnunum sapları çelik kapağı cam
Adaababy ZHE uzun ömürlü olsun istiyosan celik al canim granit sakin alma ciziliyo ve o cizikl3rde zararli bende evde var keske almasaydm diyrm pier cardin aldim celik cok memnunum
hunilimomm ZHE vallahi simdi ne tavam kaldı ne guzel tencere yanik ama ne yapayım kullanıyorum kulplarını değiştirecem 😂