Miniktavsan 10 aylık bebiş anneleri durumlar nasıl 🤭 benim 10 gün kaldı 10.aya. Neler yiyorsunuz kaç öğün yiyorsunuz hangi öğünde ne yiyorsunuz 🤭 değişik tarifler var mı bebişlerinizin çok sevdiği? Meyveyi nasıl yediriyorsunuz? Konusalım tanısalım 🤩
deletedmom173 Miniktavsan elma kayısı çilek nektari portakal yenidünya bebe bisküvisi çekiyorum blendrırden kavanozlara koyuyorum günlük yiyoruz
Sibelll Miniktavsan 10 ay 6 günlük oğlum her şeyi yiyor.sabah mama,kahvaltı yumurta,peynir,zeytin,pankek,öğlen zeytinyağlı yemek,ara öğün meyve ya da yoğurt akşam kıyma ya da balık yatmadan önce yine mama.
Seraptoprak Miniktavsan 10 ay 10 günlük kızım 😊 anne sütü alıyor... evde be pişiyorsa tuzsuz ona ayırıyorum onları yiyor. Normal yetişkin menüleri ayrı hiç birşey yapmıyorum çünkü yemiyor 🙄 bazen iştahı çok iyi oluyor bazen az oluyor 🤷🏼♀️ Genelde üç kez ek gıda alıyor 🥰
elo 10 ay 5 günlük sebze çorbaları herşeyden veriyorum fakat bizim oğlan çok istahsiz ve sevdiği brsey yok😣
Miniktavsan elo sizin yemeklerden mi yiyo yoksa ayrı mı yapıyorsunuz? Oda çok zor Allah kolaylık versin hepimize
deletedmom173 Miniktavsan 3 4 kavanozluk yapıyorum buzdolabının sıfır derecesine atıyorum günlük bir küçük kavanoz yiyor
deletedmom173 Miniktavsan 10 ay 4 günlüğüz sabah kahvaltı yaptırıyorum öğlen çorbası ayrıdır yoğurtla beraber yiyor bir kavanoz yoğurt bir kavanoz çorba bir kaç sAat sonra meyve püresi yoğurtlu muz akşamda yatmadan önce de yiyor bizim yemeklerden de yiyor günlük bu şekilde devam ediyor
Miniktavsan Sibelll mama devam sütü mü? Benim kızım da emmeyi iyice bıraktı doktor kontrolunde mi veriyorsunuz
Sibelll Miniktavsan ben doğduğumdan beri 1 kez mama veriyordum.Artık emmek istemiyor geçen günde sağdım bir kahve fincanı kadar bile süt çıkmadı.Çok istiyordum 2 yaşına kadar emzirmek ama yapacak bir şey yok hiç emmeye de bilirdi.Onun için artık çok takmıyorum.
Miniktavsan Sibelll benimki devam sütünü de almıyo o yüzden sordum bende çok uğrastım artık üzmüyorum kendimi buna da sükür diyorum bu kadar emdi.. Suanda da devam sütü versem mi vermesem mi bilmiyorum kontrole gidince sorcam bakalım ama genelde 2 yasına kadar veriyorlar sanırım
Sibelll Miniktavsan bebeğimin beslenme kitabı adlı kitapta eğer emmiyorsa sabah akşam toplam 300-400 ml devam sütü içmesi gerektiği yazıyor.
Abdisumeyye Miniktavsan benim oğlum da 10 ay 3 günlük bnde burda bekleyeyim, benm oğlanda mama+anne sütü alıyor