Lehrerinn Asilkuzey 1 nisan 2019 doğum tarihi beklenen 29 marttı. Bebeğim kız😊 3 gündür çok fena hiç susmuyor hep ağlıyor uyumuyor 😩 uyusa da 10 dk sonra ağlayarak uyanıyor. Bakabilir misiniz atak haftasında mı acaba rica etsem🙏🏻
Berataras elo bizede bakarmisin canım benimkide beni mahfetti 2 gündür doğum tarihi 20 mayıs beklenen tarih 3 hazirandi
MelikeeA Asilkuzey babada bakar mısınız erkek bebek beklenen Doğum tarihi 9 Mart 2019 gecelerinuyuyan bebeğim bugün uyumadı
Handebl Asilkuzey doğum 4 mart 2019 olması gerekn tarih 12 mart 2019 kız bebek banada bakarmısın lütfen 🤲🏻❤️
Mervedeniz Asilkuzey bana da bakabilir misiniz? Öngörülen tarih 9 Mayıs 2019, doğumun gerceklestigi tarih 7 Mayıs 2019
Ahsen-ece240419 Asilkuzey merhaba canım kızımın beklenen Doğum tarihi 13 mayıs 24 nisanda doğdu bu ara çok huysuz bizim için de bakabilir misin rica etsem
Secilsvri Asilkuzey kiz bebek beklenen doğum tarihi 30 mayıstı ama benim kizim 26 nisanda erken dogdu
Lehrerinn Asilkuzey tşk ederim baktığın için. Daha atak haftasında bile değilken bile böyleyse yandık😢😢😩