Deletedmom54544 kirmizibasliklikiz_ üretimden kalmış herhalde. Dükkanlarda buluyorum ben de. İnternette de var bir de😃
egelsenkonuss Esrvl Molfix genel olarak sıkı zaten yandaki bariyerleri söküyorum sürekli sızdırma olmuyor
egelsenkonuss Esrvl yok o lastik olan yeri alıyorum sadece yirtinca belli oluyor altında kaliyo biraz
Deletedmom54544 kirmizibasliklikiz_ tam tersi normalde marketlerde bulunmaz aslında 😃. Şu mahalle bakkalları olur ya ordan da bulubilirsin belki ben öyle yapıyorum
Gamze00777 Deletedmom54544 ilk zamanlar kullanmıştım onu ama daha sonra marketten almaya başladık orda da bulunmuyor sanırım sadece internette var
Deletedmom54544 Gamze00777 ben mahalle bakkallarında buluyorum ordan alıyorum. İnternette de var tâbi
Gamze00777 Deletedmom54544 ben hiç denk gelmedim ama bakayım yine de farklı bakkallara. Teşekkür ederim
Angel00 Esrvl ben daha yeni doğan 1 numara kullanıyorum benim bebegiminde bacaklarnda lastık izi oluyor sanırım lastikleri sıkı
Gllccnnn Molfix in ara paketleri var arkasında yazar .örneğin 4 ün 4s var.5in 5s var.ben uzun süre 5s çok kullandım.deneyin bence ara boyu