Meva2809 Kızlar emerken böyle ses çıkarıyor çok fazla, sebebi ne sizlerinde böyle mi, bir zararı var mı?
Aloneeee Meva2809 memenin ucunu tam tutamadığında çıkıyor cnm. Şöyle bir zararı oluyor aşırı hava yutup fazlasıyla gazı oluyor. Öyle ses geldiği zaman memeyi çıkar tekrar uç kısmını kahverengi kısmı ile birlikte tamamen tutturmaya çalış
Babyalina Meva2809 yanlış tutuştan kaynaklı canım gaz yapar ve meme başınızda yara olur. Meme ucu çocuğun damağına yerleşmeli ağzına düz bi şekilde verme. Instagram gebeanne sayfası var tüm detaylar mevcut tavsiye ederim 💗
zeynepp-44 Meva2809 damağı da düşmüş olabilir. Öyle der eskiler. Benim oğlumda da vardı. 60 günlük. Yıkandığı sırada baş parmağını ağzına sokup damağıma yerleştirip yukarı kaldırınca düzeldi.
ML0919 Meva2809 emzirme danışmanından destek aldığım dönem cuk cuk ses çıkıyor mu diye sormuştu, hayır neden sordunuz dedim, dilbağı var mı onu anlamaya çalışıyorum demişti
Meva2809 Aloneeee ya evet ona dikkat ettim am kahverengi kısmı büyük bir bölümünü ağzına alıyor, acaba tutuş pozisyonu mu doğru değil, gazı da var bebeğimin belki de bu sebepten gaz oluyor sürekli ☹️
Meva2809 Minkpndam yani öncesinde yoktu şuan bebeğim 2 ay 7 günlük, son zamanlarda farkettim yani neredeyse 15 gündür falan bu şekilde
Meva2809 Minkpndam emiyor ses çıkararak ağzından alıp tekrar veriyorum bir süre ses yapmıyor sonra tekrar başlıyor. bir süre derken en fazl 3 amme sonra ses çıkarıyor yine
Minkpndam Meva2809 o sırada ağzından çıkarıp baksana belki sütün tazyikli geliodur benim kızımdada çıkıo sütüm tazyikli gelio o sesi çıkarınca
simgesell Bizimde öyleydi meme çok doluysa da bu ses çıkıyor benim göğsüm çok dolu oluyordu sağım yapıyordum biraz öncesinde göğsü rahatlatacak kadar bebek büyüdükçe bu ses olmadı
ElifD93 Meva2809 Canım bebisiniz nasil emmesi duzeldi mi benim oglumda ayni sekilde emiyor malesef bir çözümde bulamadim ?
Meva2809 ElifD93 ya valla açıkcası bende çözüm bulamadım bişey de yapmadım öyşe büyüdükçe kendiliğinden geçti ama geröekten o şekilde emmesi gaz yapıyordu gaz sorunu da onunla birlikte geçti ee büyüdüğü için gaz tabi bazen oluyor ama sancılı olmuyor elhamdülillah☺❣️