defneninannesiiiii 2 gün oldu tadımlara başlayalı canım kabak veriyorum ilk olarak sonrasında havuç patates olarak gideceğim brokoli vermek istiyorum ben belki yoğurt tadımından sonra biraz daha alışınca verebilirim fazla olmamak şartıyla çünkü brokoli bezelye bunlar fazla gaz yapan şeyler 3 gün kuralı bunlara da uygulayacağım
Papatya45 Soe Soe Evet hani naparsam yapayım çözümü yok hormonsuz ya kendin ekiceksin gözünün önünde olcak herşey ama işte zor yani bu zamanda
RuzgarMommys Brokoli ve pırasa için 8 beklemenize gerek yok Alerjik bi bebek değilse yani hersey normal giderse ıspanak da verirsiniz en azindan 1 kere verir görürsünüz. Aslında cok sebze var yavas yavas hepsine sıra gelir. Bal kabağı verin simdi mevsimi mesela
Hellolo Ben yazdan şeftali erik atmış bugün erik verdim haşlayıp bayıldı onun dışında yoğurt patates kabak kapya biber havuç bal kabapı hurma veriyorum
defneninannesiiiii Soe aslında zor iş değil eğlenceli bence☺️ biz bugün kabak denemesini bitirdik 1 yemek kaşığına yakın yedi çok şükür yarın havuca geçiyoruz bu tadımlar bittikten sonra acaba ne yapsam diye düşünmek bana da biraz zor geliyor açıkçası bugün sağlık ocağındaki hemşiremizle konuştum sebzelerden bittikten sonra onları çorba haline getirebilirsin kahvaltıda yumurta sarısı labne verebilirsin elma armut muz bunlar olabilir falan dedi bana tarif lazım tariiff☺️😂
Senem1234 Soe doktorum patates , kabak , havuç bal kabağı , enginar , yumurtanın sarısı , tatlı patates , bezelye , avakado , elma , armut , muz , yoğurt tattırabilirsin demişti.