Melek818 Bebeğim 9 günlük kaynanam grip oldu ve bize de geçti nasıl atlatabiliriz Bebeğim daha çok küçük ona birsey olmasından korkuyorum benim gibi hastalık geçiren varmi neler yaptınız 😔
Zeh2020 Melek818 yani kaynananiz neden düşünmedi gripli yeni doğmuş bebeğin yanında bulunmasaydi keşke
Melek818 Zeh2020 çok söyledim ama dinlemedi beni ben cocugu ne kadar uzak tutsamda bana bulaştırdı cocugum için endişeleniyorum 😔
Hafsaninannesii Melek818 hayır maske takarsan nefesle geçmez ben hep öyle yaptım geçmedi grip olan biri öpmese
HKyhn Melek818 bolca ballı ıhlamur için. Çiğ soğan sarımsak yiyin. varsa propolis alsanız çok iyi olur Bal,tarçın,zencefil için
Bebekimmm Melek818 20 günluk bebeğime bulastirdi eşim hastaneye götürdük yoğum bakımına aldılar burundan nefes alamiyodu çok şükür iyilesiyo
Melek818 Adaababy o aşağıda oturuyor ben bebeğimi hep uzak tuttum ama o hep geldi birde söyledim anne maske tak diye o çıkarıp durdu maskesini
Bebekimmm Melek818 benim içim yaniyo sadece haftada 2 defa uzaktan gösteriyorlar inşallah salı günü cikaricaz ve asla kimsenin yaklaşmasına izin vermiycem bidaha bebeğinden uzak kalamam
Adaababy Melek818 yanı canım sen söylemezsen bile onun düşünmesi lazım herkes bir tuhaf ben gripliyken çocuklu eve birak gitmeyi dışarı çıkmıyorum kimseye benim yüzümden bulaşmasın diye bol bol emzir sen iyi beslen ki çocuk daha çabuk iyilessn