Son123 ayseadem evet gördüm o postu ne şükürsüz insanlar var halimize şükür halbuki geçtim zarayı mangoyu herkes dışarıda içtiği bir bardak kahvenin parasını gönderse bile yeter ama insanlarımız anca bakıp geçiyor çoğunlığı
Beyza_momss Son123 Allah’ımmm 😭 icim parçalandı mama diye ağlaması o annenin verememesi ne büyük acı rabbim yardımcıları olsun sukretmeyi hiç bilmiyoruz hep daha fazlasını istiyoruz gözümüzün önündeki örnekleri görmeden açgözlülük yapıyoruz resmen 😭
Cagankdr Son123 merhaba sayfanin içeriğine giremiyorum instegram olmadigi icin iban bilgilerini paylaşırmisiniz birde valilik izni varmi acaba
Cagankdr Son123 cok tesekkur ederim sayenizde ulaşabiliyorum bu meleklere elimden gelen bagısı yapacagim vesile oldugunuz icin ayrica tesekkur ederim
Caglarass Son123 Biz 2 lokma fazla yesin diye uğraşırız onlar kilo almasın diye mama bile veremiyolar 🥺 İçim yanıyo Allah ailelerine sabır versin. Üstte kalsın 🙏
Cagankdr Son123 görüpte kayıtsız kalmak ne mumkün 21 aylik oğlum yesin diye kasıkla geziyorum… yavrum mama diye ağlıyor icim eridi bitti insallah tum melekler kurtlur anneleri huzura erer