Balarisi_melisEla RuzgarMommys bende kullanan annelere soruyorum😊bugun aldım 3 kere verdim ama sanki anlik rahatlama sağlıyo gibi 🥺umarim yarina etki eder
Balarisi_melisEla BurcuBrc 7 ay bir haftalık dun siştiler bianda çocuk herşeyi değişti gözleri akıyor burnu akıyo ağzı zaten hiç durmuyo uyku yok mahvoldu yavrum,oğlumda hiç böyle olduğunu hatirlamiyorum
BurcuBrc Balarisi_melisEla Biz de dış döneminde hep öyle olduk grobal enfeksiyon geçirdik ama doktora götürdüm en azından gribi geçince rahatladı yoksa hicbuyumadik sabah kadar
BurcuBrc Balarisi_melisEla Evet burun spreyi bir de geniz akintoso için damla öksürük olmasın ciğere inmesin diye sürüp da verdiler 2 güne toparlamisto bende çok düşündüm ilaç vermiyorlar gitsem mi diye ama iyiki gitmişim
Balarisi_melisEla BurcuBrc yaa bende Pazartesi goturiyim o zmn burnunu pompayla cekmek istiyorum kaçırıyo kafasını ,umarim ilac verir sağlık ocağında pek önemsemiyor doktor
BurcuBrc Balarisi_melisEla bizim de öyle kızım hiç sevmiyor burun temizlemeyi ilerlemeden götürün salgın da varmış grip bir de
Balarisi_melisEla Kurtlarkuslaralemi Umarim yarin etki etmeye başlar🥺bizimkinin damakları şişmiş çok belli
afraninannesii Balarisi_melisEla bence sürmeyin çünkü mucizevi bir şey yapmıyor. Kendi haline bırakın kesin diştense 1 hafta sürer daha sonra çıksr. Diş dönemi zor biraz
BurcuBrc afraninannesii keşke 1 hafta sürse 3. Haftamız üstte 4 diş geliyor dedi doktor 2 si göründü ama 2 de çıkmak üzere mahvolduk
Balarisi_melisEla afraninannesii jel sürmüyorum,ya çocuk Huzursuz rahatsiz olmasi inanın bişey kullanmam çok ilac vs. Kullanan biri değilim ama mecbur kalinca çocuklarımız için çözüm arıyoruz💕
Balarisi_melisEla BurcuBrc ah 1 ay a yakin çektik o salgını tam iyi olmuştu simdi de diş cıktı başımıza🥺🥺umarim işe yararda Yarin daha rahat eder
BurcuBrc Balarisi_melisEla Biz de öyle bibde rahatlatmak için soğuk birşey verdim ben ama o da hasta yapıyor herşeye dikkat ederim ama boşluğuma geldi 😩