Deniz95 Z44 tarhana çorbası,kefirle bisküvi tabi bunlarıda zorla yer biraz sevdiği halde,meyve hiçbir şekilde yemiyor başka birşey yediremiyorum zaten,akşam yemeğide o gün ne yaptıysam tabi yerse
MinnakAsel Z44 Et tavuk balık asla yemiyor kızımda 19 aylık kansızlık çıktı bende artık çözümü herşeyin köftesini yapmakta buldum balığın, tavuğun , etin öyle yiyor zorlasa olsa sizde deneyin
Z44 ZehraAktas02 MinnakAsel bizimde öyle kansızlık var kan damlası başladık siz ne kullanıyorsunuz damla olarak.
AytenMina Z44 ben seker kaaıgona ilk ne yedireceksem ondan koyuyırum meaela tavuk yemegi kaaıgon yarısına tavuk koyuyorum diger yarıaına yogurt oyle yediriyorum kızımda ypgurtsuz bişey yemiyor maalesef
MinnakAsel AytenMina Ama et tavuk ürünlerini yoğurtla birlikte yedirdiginizde besin değeri ölüyor bu faydası olmuyor ayrı vermeye çalışın bende öyle yapıyordum çocuk kilo almıyordu
Mircet Z44 benim kızımda aşırı iştahsız kanı düşük çıktı bi kaç vitamin eksikligide vitamin kullandık toparladı ama iştahsızlık hala vardı 10 15 gün önce nutrigen üzüm kullanmaya başladık maşallah diyorum kim bulmuşsa allah razı olsun çok fayda etti
Badegktrk Benim kızımda eti hiç yemezdi bende bi sayfada okumuştum. Eti iyice haşlayın sonra robota verin iyice lapa Haline geliyor zaten onufa buzdolabının buzluk kaplarına koyun her çorbasına 2 3 tane şeklinde çıkarıp koyun anlamıyor bile et olduğunu çorbanın içinde yiyor gidiyor.
Minnakanne23 Z44 balık hiç yemedi tadını beilmiyo ama herşeyi yiyo cok şükür hiç seçmez bebeginiz emiyomu hala yoksa bıraktımı emmeyi
Z44 Minnakanne23 emiyor ama xok emzirmiyorum sadece uykuya dalarken. Yesin diye emzirmiuorum ama yine aynı