lanadelmiyav Kızlar, akşam oğlana somon yaptım. Biraz fazla yapmışım galiba kaldı bayağı🙄 Ziyan olsun istemiyorum. Buzdolabına koyup, yarın öğlen yedireyim diyorum. Balık hassas bir ürün diye tereddütte kaldım. Napayım, bir şey olmaz değil mi?
lanadelmiyav Fenty ben zaten asla bayat balık yiyemiyorum. Ama ne bileyim belki benim müsfirliğimdendir diye düşünüp, sorayım dedim😂 Yazık, ziyan oldu.
Eymosunannesi lanadelmiyav Ben olsam veremezdim balık yani bilmiyorum korkarm ne olur ne olmaz vermeyin bence mideleri hassas zaten
Tatlican lanadelmiyav buseferlik kalani sen ye canm ziyan olmasin bidahada daha az yaparsin.Biz buyukler bile kalanı yerken korkarak yiyorum
lanadelmiyav Tatlican ay ben hiç yiyemiyorum bayat balık. Tadı hoşuma gitmiyor. Yanlış yapıyorumdur diye düşünüp sorayım dedim, haklısın canım🤗
Wolverine lanadelmiyav ben somon dan corba yaptıgim zaman oğluma bir miktar kaldığında dolapta muhafaza ettim ertesi gün yedirmistim.
kydngr lanadelmiyav daha önce kalırsa yedirdim. Yine kalırsa yediriyorum. Şükür bir sorun da yaşamadık. Yani eğer dolapta muhafaza ettiyseniz ne gibi bir sorun olur ki 1 günden
Kagansmother Balık soğuduktan sonra bile tadı kaçıyor ertesi güne sen yedirsen de onun yiyeceğini sanmam 😄