Katya Erkvam sor canım yada eşin sorsun. Genetik test yaptırdınız mı mesela? Neden şüpheleniyor? Siz hangi şehirdesiniz canım? İstanbulda genetik hastalıklarla ilgili bikaç doktor önerebilirim sana.
Cheddar Erkvam bebeğin ilk muayenesi yapılırken doğumhanede çocuk doktoru tarafından bi şüphe varsa ileri tetkik isteniyor. Sonradan anlaşılacak bişey değil yani
Mrymm Erkvam Kız seni burda buldum happymomda adım nazemdi sıkı takip ediyordum seni hani bebeğim dawn sendromu olabilir demiştim be öyle doğdu
Erkvam Mrymm gerçekten mi kuzum çok geçmiş olsun bnm bebeğiminde sendromu var ama ne olduğu belli değil 🥺 resmi var mı seninkinin
Annee20 Erkvam benzemiyor. Yeni doğduğu için size öyle geliyor çok tatlı maşAllah mutlulukla büyüsün yavrumuz ♥️♥️♥️
asude456 Erkvam canim down sendromu değilde başka bir sendrom var ona benzettim , diğer sıkıntıları nedir bebeğinin çok çok geçmiş olsun detaylı usg ve ıkılı test yaptırmışmıydın
Erkvam asude456 başka sendromu var evet 😭😭 ikili üçlü ettirmedim ayrıntılı da sadece böbrek genişlemesi vardı
Ahsendsl Erkvam merhaba. Doktorunuz söyleyecektir bence içinizi ferah tutun 🤲🏼 Böyle mana çıkarmayın bence 🙏🏻 Benim 38 yaşında down sendromlu kuzenim var. Kulakları minicik, elleri tombul tombul parmakları biraz kısa. Gözleri çekik gibi :) tontişim benim.
Ahsendsl Erkvam yaa Allah şifa versin. 🤲🏼 Görmemişim kusura bakmayın. İnşallah her şey çok güzel olur sizin için.