Minikimm Benim hem sıcak hem soğuk tutan bir mama termosuna ihtiyacım var arkadaşlar. Ama hangi markanın iyi olduğuna karar veremedim. Fiyat olarak da çok uçuk olmadan kullanıp memnun kaldığınız termos var mı acaba?
Gevrann Minikimm canım bim’e gelmişti 750 ml’lik 40 liraydı hiç düşünmeden aldım. Çokta iyi yapmışım. Markası relax ve çok memnunum. Sıcak suyu 12 saatten fazla sıcak tutuyor. Aynı şekil soğuğu da.
Minikimm Forumdaki çoğu tartışma gerçekten çok gereksiz ve sürekli görünüyor anlamsız bı şekilde. İhtiyacımız olan yardım istenen konular nedense asla görünmüyor 🤔 bence bı güncelleme lazım bu tartışmaların görünürlüğü konusunda...
Mevaaaa Ae42 biberon termos nasıl oluyor canım bilgi verir misin ilk defa duydum bende mama veriyorum da sürekli
Minikimm Ae42 şu anda e bebekte 70 liraya babyplus var ama başka uygun fiyatlı göremedim tekrar bakayım teşekkür ederim ❤️
serinserin Minikimm e bebekte 50 TL'ye de var aldım memnunum aslında ama 70 TL olan daha güzelmiş bir arkadaşım söyledi keşke ondan alsaydın diye
Ae42 Minikimm https://www.hepsiburada.com/nuk-fc-learner-celik-termos-pembe-p-HBV00000BNEJO?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=CI2Am_PX2eICFQridwodZGwJCg ürün bu ben 60 tl ye aldım hatta 59,90 😂😂
Janss Minikimm Burdan öneriyle Karaca Sport aldım . Elim ayağım,çok memnunum . Ne soğutuyor ne ısıtıyor . 1 güne kadar sıfır ısı kaybıyla muhafaza ediyor .